grandmasterchief 0 Posted June 4, 2007 Carlos Moya-Jonas Bjorkman 11,00 tip:2 koeficijent:5,50 Carlos Moya je 23 nositelji,i već neko vrijeme se redovito pasira u četrtfinala i polufinala zemlja-teniskih turnira,u prvom kolu prošao je Andreasa Seppia,zatim u drugom Florenta Serru,a u trećem Juan Pablo Brzezickoh,sad je na red došao švedski veteran,koji nas je sve iznenadio plasiravši se u osminu finala raland Garrosa,Bjorkman je na svom puto,dobio Petra Luczaka u prvom,Ivo Karlovića u drugom ,Oscara Hernandeza u trećem kolu,sad mu dolazi puno jači protivnik,Carlos Moya,koji je jači od njega,bolji,+ još se igra ne zemlji,ali mislim da je Bjorkmanu ovo zadnja prilika da uradi nešto značajno na velikom turnira,pa stoga mislim da će dobiti Carlosa Moyu,bit će to jedna teška i dugotrajna borba,ali mislim da Bjorkman to mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted June 4, 2007 13:30 Husarova/Shaughnessy - Krajicek/Radwanska 2 @ 2.30 U 3. kolu Roland Garrosa u konkurenciji zenskih parova, 3. mec nakon 11. sati na terenu br. 2 odigrat ce mladi par Krajicek/Radwanska i vec iskusna slovacko-americka kombinacija Husarova/Shaughnessy. Prvi im je to medjusobni susret. Radwanska i Krajicek prvi put igraju zajedno, odigrale su dva meca u Parizu i obadva dobila u dva seta; Groenefeld/Suarez (6/2 6/0), Kudryavtseva/Laine (6/4 6/1). Husarova/Shaughnessy ove sezone imaju omjer 9-6, na zemlji 6-2. U prva dva kola takodjer su u dva seta pobijedile parove Bammer/Schruff (6/2 6/3) i sestre Bondarenko (6/1 6/3). Prije Roland Garrosa na zemlji su odigrale dva turnira (Berlin, Rim), na oba su porazene u cetvrtfinalu. Sto se tice rankinga, pojedinacnog i u paru, ovdje to izgleda ovako: singl/parovi Quote Share this post Link to post Share on other sites