Jump to content

Recommended Posts

Posted

17:00, Bugarska - Crna gora

Kvalifikacije za prvenstvo Europe u kategoriji do 21 godine. U kvalifikacijsko grupi C danas se igra prva utakmica prvog kola u kojoj se u Sofiji sastaju reprezentacije Bugarske i Crne gore. Osim crnogorske i bugarske reprezentacije u skupini C su još Portugal, Engleska i Republika Irska

Bugarske U-21 reprezentacije još se sjećamo iz prošlog kvalifikacijskog ciklusa kada su bili u skupini sa Hrvatskom i Ukrajinom. Sa dvije pobjede, nad ukrajincima kao gosti slavili su sa 3:0 dok su hrvate nadigrali u bugarskoj 2:1, plasirali su se u daljnji krug natjecanja gdje su nakon 1:1 u bugarskoj pora

Posted

20/Gana-20/Kina vrijeme:19,00 tip:X koeficijent:3,20

Turnir u Toulonu,u Francuskoj,prva faza odnosi se na dvije skupine sa po 4 momčadi od kojih dvije prolaze u daljne natjecanje.

Tablica ove skupine.

20/Kina 4 boda

20/Potugal 4 boda

20/Nizozemska 1 bod

20/Gana 1 bod

1 kolo:

20/Portugal-20/Kina 1:1

20/Nizozemska-20/Gana 1:1

2.kolo

20/Portugal-20/Gana 1:0

20/Nizozemska-20/Kina 1:2

Gana koja je nesretno izgubila protiv Portugala,ima samo teoretskešanse za prolaz,zato jer i u slučaju pobjede nad Kinom imat će 4 boda jednako kao i Portugal koji ih je dobio,tj.ima bolji me

Posted (edited)

Espanyol - FC Barcelona 1 3,00

Barcelona igra u nekom trecem sastavu koliko sam procitao od poznatijih igraju samo Giuly i Motta dok je Espanyol u svom prvom sastavu. Ako je tako po meni nebi trebalo biti problema da Espanoy dobije.

Evo sada sam jos nasao i u 24sata da pise isto. Pise da za Barcu igraju Thaer,Dos Santos,Toni Calvo,Olmo,Orlandi,Busquets a od poznatijih Giuly,Ezquero i Motta. Dok je Espanyol u prvom sastavu.

Treba ovo odigrati u nekom kombinatoru ili kao single. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Ako netko ima jos kakvih informacija za ovu utakmcu neka javi,mozda ovo moje nije tocno ali ne vjerujem jer sam nasao na jednoj stranici i jos 24sata objavili.

Edited by littlepimp
Posted

20:00 - Brazil - Turska - više od 1,5 gol u 1. pol. - 2,40 - Expekt

Večeras u Dortmundu, na Westfalen stadionu pred 'domaćom' publikom Turci će nastojati ne izgubiti utakmicu protiv Brazila. Da će Turski navijači napuniti stadion, to je 100% sigurno, bez obzira na nedavni poraz protiv BiH. Doći će iz cijele Njemačke i okolnih zemalja i bodriti svoju reprezentaciju.

Posted

Mexico - Paraguay

1.60 3.50 5.20

Dosadašnji dueli ove dve ekipe češće su završavali u korist Meksikanaca:

International Friendlies - Country

Mexico Paraguay 2:1 Sun 25-03-2007

Mexico Paraguay 2:1 Thu 30-03-2006

Mexico Paraguay 1:1 Wed 26-03-2003

S. America - Copa America

Paraguay Mexico 0:0 Sun 15-07-2001

Zadnjih 6 susreta i forma Meksika:

Mexico Iran 4:0 Sun 03-06-2007

Ecuador Mexico 2:4 Thu 29-03-2007

Mexico Paraguay 2:1 Sun 25-03-2007

Mexico Venezuela 3:1 Thu 01-03-2007

USA Mexico 2:0 Thu 08-02-2007

Hugo Sanchez, trner je prezadovoljan pobedom ptotiv Irana od 4:0. "Francisco Fonseca, Andres Guardado, Jared Borgetti, Nery Castillo, i Gerardo Torrado su napadači koji su uvek sposobni da daju gol" rekao je Sanchez.

Me

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...