m&m 2 Posted June 5, 2007 11:50 Hajek - Lojda 2 @ 2.70 (Supersport) U 1. kolu Prostejova, ceskog challengera sastaju se dva Ceha, Jan Hajek (100.-ATP) i Dusan Lojda(294.-ATP). Ove godine Hajek na odigranim turnirima ima omjer pobjeda i poraza 10-9, Hajek 5-2. Ovih 5 pobjeda Lojda je ostvario u pragu gdje je i osvojio turnir, dok su dva ostala poraza u prvim kolima Zagreba i Ostrave. S druge strane Hajek je odigrao malo vise, najbolji rezultat mu je finale Monze, a dosta dobro je odigrao i momcadski kup u Dusseldorfu, gdje je pobijedio u sva tri meca, i naravno najfriskije Roland Garros, gdje je predao mec 3. kola Baghdatisu. Osim sto je zbog ozljede predao mec u Roland Garrosu prije nesto manje od tjedan dana, to isto je ucinio jos nekoliko puta ove godine, u finalu Monze i osmini finala Praga. Ne znam o kakvoj se ozljedi radi, ali te predaje su glavni razlog zasto mislim da bi Lojda ovdje mogao nesto napraviti, i plasirati se u slijedece kolo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
frane 0 Posted June 5, 2007 canas-davydenko 13 pobjeda davydenka 3:1 u setovima davydenko je bolji igrač od canasa što pokazuju i atp liste(race-davydenko 9,canas 14,entry davydenko 4,canas 22)ali mislim da canas igra odlično ovu sezonu pa će oduzeti set davydenku i neće mu dati da ga glatko pobjedi,canas je do četvrtfinala došao pobjedama protiv:hanescua 3:0,bolellija 3:0,vliegena 3:1 i monaca 3:0 što pokazuje da je u odličnoj formi ,a davydenko je pobjedio:galvanija 3:0,eschauera 3:0,llodru 3:0 i nalbandiana 3:1,nalbandian je bolji igrač od canasa i rus će i ovo dobiti 3:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted June 5, 2007 Bjorkman/Mirnyi - Bhupati/R.Stepanek - 1 @ 1.45 Jonas Bjorkman (SWE) & Max Mirnyi (BLR) - drugi su nositelji u RG, odlična su par, poznaju se u dušu, sva kretanja i sve. Osvojili su 2005 i 2006 RG. I nadaju se trećem uzastopnom naslovu ovdje. Jučer ste mogli vidjeti i protiv Moye da Bjorkman još nije za bacit, odlično se borio i u pojedinim trenutcima nije imao sreće. Ovaj par redovito dolazi do polufinala skoro svakog jačeg turnira, a pogotovo sad kad imaju ovako veliku motivaciju. Danas na putu im stoje solidni Bhupati/R.Stepanek koji se nisu baš najbolje razumjeli i gotovo uvjek protiv malo jačeg protivnika gube. Ovaj par igra skupa tek od početka godine i imaju dobre rezultate, najbolji im je rezultat finale Dubaia sa početka godine i polufinale na BMW openu. U H2H statsima - 3:0 je za Bjorkmana/Mirnyia - od toga dva meča su igrana ove godine i svi mečei su završili 2:0 u setovima. Za mene nema dvojbe. Quote Share this post Link to post Share on other sites