eKICh Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 NOGOMET vrijeme 1 X 2 1X X2 12 365. Kazahstan - Azerbejd
eKICh Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 evo za sutra po meni najbolji pickovi su 1. poluvrijeme hrvatska- rusija x bit će to tvrda tekma s vjerovatno jednim ili dva gola, naši mi s ovom pobijedom osigurali prvo mijesto i ne samo to bili bi do korak austriji i švicarskoj teško da bi nas onda tko mogao dostići ali rusi nisu tvrd orah tamo smo igrali s njima 0:0 nešto tako će biti i sad odlučiti će nijanse pa zato i x na poluvremnu mislim da će se igra bolje razhuktati u drugome u prvome bit će više pripetavanja! hendikep 1 (0:1) rumunjska : slovenija Rumunji su slovence u subotu pobijedili 2:1 s time da su slovenci u posljednjim minutama zabili počasni gol, igraju jako slabo i sigurno će igrati bunker, nedostajat će im ačimovič koji je jako va
frane Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hrvatska-Rusija P/K X/1 mislim da će poluvrijeme biti x jer je rusija jaka momčad i naši neće igrati toliko otvoreno koliko često znaju igrati,neće se ni rusi puno otvarati u prvih 20-ak min,a mislim da ni poslije neć biti golova do 45.,u drugom poluvremenu će se rusija morati otvoriti jer je njima ova utakmica va
Recommended Posts