Barcelona 0 Posted June 7, 2007 MLB 02:35 Texas - Detroit /Over 10,5/ @1.65 Hrvatska Lutrija Noćas je Detroit, sa Verlanderom kao startnim bacačem, pocepao najslabiju ekipu u MLB - 10:0. Texas ima 21 pobedu i čak 38 poraza, a kod kuće je skor takodje negativan - 12 pobeda i 16 poraza. U proseku na njegovim mečevima bude 10.70 runova. Na ovom meču je startni bacač Kameron David Loe sa bilansom od jedne pobede i pet poraza, uz 6.37 ERA. On u ovom mesecu ima čak 8.44 ERA. U ovoj sezoni nema nastupa protiv Detroita. Detroit ima 33 pobede i 25 poraza, pa je odmah iza Clevelanda na Istoku. U gostima ima 18 pobeda i 14 poraza. Na njegovim mečevima se prosečno napravi 11.38 runova. Na ovom meču je kao startni bacač najavljen Michael Warren Maroth koji ima u ovoj sezoni 3 pobede i 2 poraza, uz 5.28 ERA. U ovom mesecu ima 7.50 ERA. Znači, nastupaju dva bacača koji dozvoljavaju puno runova. Osim toga, Detroit ima mnogo bolji roster i trebalo bi da usledi još jedno razbijanje Teksašana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted June 7, 2007 Atlanta-Chicago Cubs 2 1,90 Klada: supersport Ulog: 10/10 Moram priznati da o ovoj utkamici razmišljam od jutra. Za Atlantu baca trenutacno po meni njihov najbolji bacac Chuck James koji u zadnjih 8 utakmica konstantno odlicno baca( najviši ER mu je 3! u zadnjih 8 utakmica). Za Cubse baca Rich Hill koji je odlicno bacao zadnje dvije utakmice, ali njegova karakteristika je da baci dvije odlicno , a onda nekoliko loših što mi se osobno ne svida. Imam u vidu i to da je u zadnjih 5 utakmica Atlanta izgubila 4 pa ocekujem budenje Atlantinih udaraca pred svojim navijacima. Za Cubse nece igrati Aramis Ramirez jedan od najboljih udaraca i nadam se da ce za Atlantu zaigrati Edgar Renteria što daje dodatnu snagu Atlanti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted June 7, 2007 Vrijeme odigravanja: 02:35 Naziv para: Texas - Detroit Tip para: DET Tigers by 7 runs or more Tečaj: 9.00 Evo mene opet sa razvaljivanjem protivnika bar se nadam. Za Detroit starta Mike Maroth (3-2, 5.28 ERA) protiv Texasa mu baš i ne ide 1-3 with an 8.67 ERA dok sa druge strane za slabašni Texas baca Kameron Loe (1-5, 6.37) koji je još u lošijem stanju nego njegov klub ima seriju od 5 poraza za redom 0-5 with a 7.29 ERA. Detroit ima score 33-25 ali mu baš i ne ide u prilog što od zadnjih 10 utakmica ima samo 4-6 ali zato je tu Texas koji ima još gore stanje u svom scoru 21-38 a u zadnjih 10 utakmica 3-7. Ove dvije momčdi su igrale i sinoć gdje se je i dogodio potop koji me je privukao na ovaj par Detoit je pobijedio 10-0. Mislim da se ovo isplati probati!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites