frane 0 Posted June 9, 2007 7052-2 Nueva Chicago : River Plate 1:2(pobjeda river platea rezultatom 2:1) argentinska 1.liga river plate 5. a nueva chicago 17.,nueva chicago je domaćin.Nueva chicago ima 4 pobjede 5 remija i 8 poraza,a nriver plate 8 pobjeda 5 remija i 4 poraza.Argentinci obično zabijaju puno golova pa mislim da će tako biti i ovaj put,utakmica će u svakom slučaju biti neizvjesna jer je river plate gost,a po kvaliteti je puno bolji pa mu dajem malu prednost od 1 gola. Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted June 9, 2007 (edited) Ne volim nikog komentirati ali ova analiza uopće ne pokazuje zašto ti tipuješ na točan rezultat, nije mi jasno kako uopće mo Edited June 9, 2007 by eKICh Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 9, 2007 Ne volim nikog komentirati ali ova analiza uopće ne pokazuje zašto ti tipuješ na točan rezultat, nije mi jasno kako uopće mo Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted June 9, 2007 21:00 Levante - Valencia FC X @3.15 Hrvatska Lutrija Kad je završnica prvenstva u pitanju, najbolje je izbeći must win mečeve, jer uvek u takvim situacijama svojim tipovima nekog izvlačimo ili podi Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted June 9, 2007 Brazilska 1. liga Vasco - Gremio 23:10 Pick: 1 1.80 @ Favorit Večeras se sastaju finalist kupa Libertadores Gremio i Vasco koji je prošli vikend remizirao sa b sastavom Fluminensesa. Večeras opet igraju protiv ekipe koja im dolazi s b sastavom Gremiom jer Gremio u srijedu ima tešku utakmicu finala kupa libertadores protiv odlične argentinske momčadi Boca Juniorsa. Gremio večeras igra samo s dvijem standardnima igračima a to su Lucas i Amoroso evo i kompletnih sastava oba tima: VASCO 4-4-2: S Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted June 9, 2007 Haiti - Costa Rica 03:00 Nakon prvog kola stanje na tabeli grupae A je : Group A 1. Canada 1 1 0 0 2:1 3 2. Guadeloupe 1 0 1 0 1:1 1 3. Haiti 1 0 1 0 1:1 1 4. Costa Rica 1 0 0 1 1:2 0 Mo Share this post Link to post Share on other sites