grandmasterchief 0 Posted June 12, 2007 Real Madrid-Joventut tip:pobjeda DKV Joventut s 6-10 koševa razlike koeficijent:9,00 Polufinale ABC playoffa,trentuni rezultat 2:2,a igra se na tri pobjede. Prva utakmica je završila pobjedom Reala 72:70 s tim da je Joventut falio tricu za pobjedu,Joventut je cijelu utakmcu vodio da bi Real Madrid na samom kraju utakmice napravio seriju od 10:0 i izborio pobjedu.Joventut je zatim pobjedio dvije utakmice jednu u Madridu sa 8 razlike a drugu doma sa veliki 14 razlike,zatim se Real vratio pobjedom sa istom rezultatom kao i u prvoj utakmici 72:70,e sad treća i odlučujuća utakmica igra se u Madridu,Joventut je po meni bolja momčadi,jedini problem im je što neznaju čuvati stečenu vodstvo,u prvoj utakmici Real im je u posljednim minutama napravio seriju od 10:0 i tako pobjedio sa 2 razlike,mislim da bi i ovdje Joventut trebao slavitit,ne baš uvjerljivo,i mislim da sada kada im gori pod petama neće tako lako prosuti vodstvo,moram napomenuti da je najbolji igrač Joventut Fernandez u jako dobroj formi,a u stopu ga prati Barton.Znači pobjeda Joventuta od 6-10 koševa razlike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 12, 2007 (edited) 17:45 - 2202 - Zadar - Cibona - ispod 177 - 1.952 - Pinnacle Nakon 'iznena Edited June 12, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted June 12, 2007 (edited) NBA - finale 3. utakmica BROJ KO Edited June 12, 2007 by eKICh Quote Share this post Link to post Share on other sites