Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Subota, 16.06.2007.

Recommended Posts

15:30 Shaughnessy - Gallovits 2 @ 2.30 (Supersport)

 

U posljednjem mecu na ovogodisnjem turniru u Barceloni, priliku za osvajanje svog prvog naslova ove sezone imaju Amerikanka Meghann Shaughnessy (49.-WTA) i Rumunjka Edina Gallovits (91.-WTA). Medjusobnih susreta ovih dviju igracica do sada nije bilo.

 

Na putu do finala 6. nositeljica Meghann Shaughnessy izgubila je samo 1 set i to u jucerasnjem mecu polufinala protiv Talijanke Pennette. Redom je pobjedjivala ove igracice:

Llagostera Vives (6/3 6/4), Pous Tio (7/5 6/4), Szavay (7/6 6/4), Pennetta (6/0 4/6 6/4).

Rumunjka Gallovits koja ovdje nije nositeljica, kao svojevrsno iznenadjenje turnira pobjedama nad 3 nositeljice, do finala je takodjer izgubila samo jedan set, ali za razliku od Shaughnessy to joj se dogodilo u 1. kolu protiv Ruano-Pascual (4/6 6/3 6/4). Nakon nje do ovog finalnog susreta upisala je pobjede nad Dominquez Lino (6/4 6/2), Kanepi (6/4 7/5), te Razzanno (6/3 6/4).

 

Shaughnessy iako je pobjedama u Barceloni ipak uspjela malo popraviti stanje, jos uvijek u ovoj sezoni ima negativan omjer pobjeda i poraza (11-15), na zemlji (10-7), dok je kod Rumunjke situacija bar sto se toga tice puno bolja ukupno (32-11), a na zemlji (24-5).

 

Jos jednom idem kontra Amerikanke, "treca sreca".. u Barceloni je bljesnula, i iako je na njenoj strani ranking, i ovdje je postavljena za nositeljicu.. Gallovits je na ovom turniru ostvarila vrlo dobre rezultate, u 4 odigrana meca, 3 su joj protivnice bile nositeljice tako da se i u tim situacijama uspjesno snalazi. Potvrdila je trenutno dobru formu na zemlji i nadam se da ce i u ovom susretu iako nije favorit opravdati statistiku koja je sto se ove sezone tice, definitivno na njenoj strani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...