El Presidente Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 (edited) U skupini A na rasporedu je 3 ujedno i poljednje kolo. U polufinalu je sigurno domaćin Nizozemska koji će krenuti sa prve pozicije, dok se za drugo mjesto bore Belgija i Portugal. Parovi 3 kola, skupine A: Portugal-Izrael 20,45h / 1,45 - 3,70 - 6,70 / FT 4:0 Nizozemska-Belgija 20,45h / 2,50 - 1,90 - 4,40 / FT 2:2 Tablica nakon 2 kola: NED 2 / 6 / 3:1 / BEL 2 / 4 / 1:0 / POR 2 / 1 / 1:2 / ISR 2 / 0 / 0:2 / Edited June 16, 2007 by Voluharica
El Presidente Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Portugal-Izrael 20,45h / 1,45 - 3,70 - 6,70 / Portugalu igra samo pobjeda i onda im ostaje nada da će Nizozemci pobjediti Belgiju i omogućiti njima prolaz u 1/2 finale. Pokazali su premalo s obzirom na to s kakvim igračima raspola
El Presidente Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Nizozemska-Belgija 20,45h / 2,50 - 1,90 - 4,40 / Nizozemska je osigurala prvo mjesto i izbornik de Haan će odmarati 6 do 7 igrača, što znači da će priliku dobiti igrači s klupe, a zanimljivo je da je dao priliku za igru gotovo svim igračima, imaju zanimljivu taktiku. Radi se o tome da je za ovo prvenstvo pozvao 8napadača koje stalno rotira, s obzirom da igra sa 3 špice, ti navalni igrači stano vrše pritisak na zadnju liniju protivnika i tako prisiljavaju protivnika da preskače igru. Zanima me hoće li i danas igrati takav presing kao na prve dvije utakmice ili će ipak imati laganiji pristup. O Belgiji sam se već pohvalno izrazio kad sam analizirao 2 kolo. Imaju vrlo čvrstu momčad u kojoj se sve vrti oko Martensa i Vertonghena koji su 2 odlična mlada veznjaka. Pogotkom u 82 minuti protiv Izraela otvorili su si vrata polufinala i dovaoljan im je samo bod iz današnjeg susreta. Momčadi se sjajno poznaju, igrači igraju u istim klubovima, i siguran sam da neće previše riskirati niti jedni, a niti drugi, očekujem da bi domaćin mogao malo bolje ući u utakmicu i pritisuti na početku, a onda će se igrati uglavnom na sredini bez prijetnji za golove. Moj pick u ovoj tekmi je da Nizozemska daje 1 gol, jer je lako moguće da u tom pritisku iz neke gu
Tuto Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 20:45 - 8800 - Belgija - Nizozemska - X - 2.35 - Stanleybet U zadnjem kolu A skupine Europskog prvenstva (U21) sastaju se trenutno drugoplasirana Belgija i prvoplasirana Nizozemska. Da bi bili sigurni da će ići u sljedeći krug Belgijanci večeras ne smiju izgubiti. Gledajući ponudu kladionica čudio sam se da sam našao ovaj tečaj tim više šta je na pojedinim kladionicama
Recommended Posts