El Presidente 0 Posted June 16, 2007 (edited) U skupini A na rasporedu je 3 ujedno i poljednje kolo. U polufinalu je sigurno domaćin Nizozemska koji će krenuti sa prve pozicije, dok se za drugo mjesto bore Belgija i Portugal. Parovi 3 kola, skupine A: Portugal-Izrael 20,45h / 1,45 - 3,70 - 6,70 / FT 4:0 Nizozemska-Belgija 20,45h / 2,50 - 1,90 - 4,40 / FT 2:2 Tablica nakon 2 kola: NED 2 / 6 / 3:1 / BEL 2 / 4 / 1:0 / POR 2 / 1 / 1:2 / ISR 2 / 0 / 0:2 / Edited June 16, 2007 by Voluharica Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 16, 2007 Portugal-Izrael 20,45h / 1,45 - 3,70 - 6,70 / Portugalu igra samo pobjeda i onda im ostaje nada da će Nizozemci pobjediti Belgiju i omogućiti njima prolaz u 1/2 finale. Pokazali su premalo s obzirom na to s kakvim igračima raspola Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted June 16, 2007 Nizozemska-Belgija 20,45h / 2,50 - 1,90 - 4,40 / Nizozemska je osigurala prvo mjesto i izbornik de Haan će odmarati 6 do 7 igrača, što znači da će priliku dobiti igrači s klupe, a zanimljivo je da je dao priliku za igru gotovo svim igračima, imaju zanimljivu taktiku. Radi se o tome da je za ovo prvenstvo pozvao 8napadača koje stalno rotira, s obzirom da igra sa 3 špice, ti navalni igrači stano vrše pritisak na zadnju liniju protivnika i tako prisiljavaju protivnika da preskače igru. Zanima me hoće li i danas igrati takav presing kao na prve dvije utakmice ili će ipak imati laganiji pristup. O Belgiji sam se već pohvalno izrazio kad sam analizirao 2 kolo. Imaju vrlo čvrstu momčad u kojoj se sve vrti oko Martensa i Vertonghena koji su 2 odlična mlada veznjaka. Pogotkom u 82 minuti protiv Izraela otvorili su si vrata polufinala i dovaoljan im je samo bod iz današnjeg susreta. Momčadi se sjajno poznaju, igrači igraju u istim klubovima, i siguran sam da neće previše riskirati niti jedni, a niti drugi, očekujem da bi domaćin mogao malo bolje ući u utakmicu i pritisuti na početku, a onda će se igrati uglavnom na sredini bez prijetnji za golove. Moj pick u ovoj tekmi je da Nizozemska daje 1 gol, jer je lako moguće da u tom pritisku iz neke gu Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 16, 2007 20:45 - 8800 - Belgija - Nizozemska - X - 2.35 - Stanleybet U zadnjem kolu A skupine Europskog prvenstva (U21) sastaju se trenutno drugoplasirana Belgija i prvoplasirana Nizozemska. Da bi bili sigurni da će ići u sljedeći krug Belgijanci večeras ne smiju izgubiti. Gledajući ponudu kladionica čudio sam se da sam našao ovaj tečaj tim više šta je na pojedinim kladionicama Share this post Link to post Share on other sites