inter 0 Posted June 18, 2007 Tenis, Hertogenbosch Baghdatis - Pless Danas, 12:00 Pick: Baghdatis(-4) Odds: @1.90 Bookmaker: Hrvatska Lutrija Stake: 7/10 Mislim da je razlika izme Quote Share this post Link to post Share on other sites
frane 0 Posted June 18, 2007 J.C.Ferrero-Berlocq 21(pobjeda ferrera rezultatom 2:1 u setovima) J.C.Ferrero 18 na entry i 19 na race listi,Berlocq 103. na race listi i 94.na entry listi.Ni jednom ni drugom ne odgovara trava,ali mislim da ferreru manje odgovara jer je on tipičan zemljaš pa mu neće biti tako lako protiv nelošeg berlocqa.Razlika od otprilike 80 mjesta na obe liste pokazuje da je ferrero puno kvalitetniji i bolji igrač od 24-ero godišnjeg argentinca kojem je najbolje mjesto na entry listi 75. a sada nije baš puno daleko mislim da je u formi i mogao bi namučiti na travi slabog ferrera ali teško da mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
robi7zg 0 Posted June 19, 2007 13:50, Kunitsyn I - Calleri A, tip 1, @2.00, sportingbet, 7/10 Rus Igor Kunitsyn i argentinac Agustin Calleri odigrat će meč za drugo kolo turnira u Nottinghamu. Kunitsyn je dobro započeo sezonu, četvrtfinalima Adelaidea i challengera u Waikoloi. Ali od tada ništa, zapinje već u prvom ili drugom kolu. Slabo je rangiran, 92. mjesto pa je za neke jače turnire morao igrat i kvalifikacije. Mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilic 0 Posted June 19, 2007 Bammer S. - Kirilenko M. @1 mozzart 1.65 Bamer u ok formi za razliku od Kirelenko koja ima negativan skor ove godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ilic 0 Posted June 19, 2007 Santangelo M. - Sugiyama Ai (+1) @H1 mozzart: 2.20 Medjusobni susreti: 2006 BIRMINGHAM GRASS (O) R16 M. SANTANGELO 7-6(4) 6-4 Kvota na net-u oko 1.7 za 2:0 Sugiyama ima poraz na travi ove godine od MORITA AYUMI JPN (6-4 1-6 6-2). A Santangelo na istom turniru pobedila MIRZA SANIA, VAKULENKO JULIA i NA LI, izgubila od Jelene Jankovic. Quote Share this post Link to post Share on other sites