Tuto 157 Posted March 17, 2006 Današnji uplaćeni listić u kladionici McBet Br. listića: 3137268985064 23:00 - 1714 - Henin - Dementieva - 1.25 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif 23:55 - 1722 - Bryan/Bryan - Aspelin/Perry - 1.25 :o 21:30 - 1368 - Blake - Andreev :o Kv.: 2,42 Uplata: 21,59 Isplata u slučaju dobitka: 49,97 Bo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 17, 2006 Koliko ja vidim ti neigraš da ono šta si osvojio prošli dan staviš (cijeli iznos) na sljedeći listić (novi dan) Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 17, 2006 Kako da ne. Za sada sam osvojio u zadnjem kolu 21,59 kn, a toliko sam danas i uplatio. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 18, 2006 Za popi.... mi je. Noćas Henin . A, bila je izraziti favorit. Meni se čini da se Dementieva drogirala, kako je izgledala i kakvu je snagu odjednom dobila, a Henin zicera promaši. A, ja od 10. Pa, kako to nazvati? Pitam se, ima li smisla dalje igrati. Razmisliti ću do popodne. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 18, 2006 Da bude gore Henin je vodila 5:2 i servirala za mec http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 18, 2006 Krava - ovo je namišteno! Da je Dementieva jaka shvatio bi ali nije Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 18, 2006 Danas uzimam pauzu, da razmislim gdje griješim, ako mogu uopće išta pametno zaključiti. Mo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 18, 2006 Nije do tebe - već je baza u tome što mali parovi uvik negdi zajebu. Zamisli 10 dana u komadu da nema niti jedno veliko iznena Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 19, 2006 Stvar je u tome da odigras 5, 6 parova sa koef. 1.25. znam vjeruj mi to sve lijepo izgleda i sve su to ziceri na papiru prije utakmice ali razmisli svaki dan odigrati 5,6 zicera kroz 10ak dana i ne nadati se da niti jedan nepadne.. provjerena metoda, ja je vec isto duze igram i grijesio sam tako u pocetku ali kasnije sam skuzio da mi se vise isplati naci 1, 2, maximalno 3 para sa koef. npr. 1, 6, 1, 8 i to odigrat.probaj, vidit ces da ce ti ici bolje. ja sam tako dogurao do 8000kn iz drugog pokusaja..sretno! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 19, 2006 Zahvaljujem na savjetima. Koristiti će sigurno ubuduće! :idea: Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted March 19, 2006 Stvar je u tome da nije dovoljno samo naći parove, nego treba imati i osjećaj i probat napraviti selekciju onih parova koji će proći.Tj. mislim da je uspješan onaj kladioničar koji zna izabrat parove koji neće proći i onda ih izbacit sa listića. To je teško. Gledaj danas Kopenhagen 1,35 koef. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 20, 2006 Igaro sam danas na svojim listićima i Copenhagen i Real M. Pa to, to je namješteno, to radi 'kladioničarska mafija'. Kako mogu znati da će Copenhagen koji do sada nije izgubio niti jednu utakmicu od Nordsjaelland, vodi 3:1, odjednom stane igrati, a utakmica završi 3:3. Tu se kriju prave dojave! Namješteno 200 %. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 20, 2006 Danas krećem sa modificiranim duplanjem. Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted March 20, 2006 Dobra strategija. Mislim da se sad mo Share this post Link to post Share on other sites