velic 0 Posted June 20, 2007 (edited) IZVRSNA PONUDA!!! Prateci sledece korake dolazite do 55e ekstra kesa: UKUPNO 55e EKSTRA, ZNACI SA ULOZENIH npr. 30e IMATE 85e. MISLIM DA NIJE LOSE!!! Ako imate nekih pitanja postavite ih u ovom topicu, rado cu vam odgovoriti. ------------- Edit by Tuto: Dok se ne dobije odgovor na pitanja u postu ispod, sadr Edited June 21, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 21, 2007 IZVRSNA PONUDA!!! Prateci sledece korake dolazite do 55e ekstra kesa: Ako imate nekih pitanja postavite ih u ovom topicu, rado cu vam odgovoriti. 1. Da li si pogledao da je jedan od sponzora naših nagradnih igara Unibet? 2. Da li je posjeta ovom forumu samo promocija izvrsne ponude ili nešto drugo? 3. Trebao si pročitati pravila Quote Share this post Link to post Share on other sites
velic 0 Posted June 21, 2007 1. Da li si pogledao da je jedan od sponzora naših nagradnih igara Unibet? 2. Da li je posjeta ovom forumu samo promocija izvrsne ponude ili nešto drugo? 3. Trebao si pročitati pravila foruma prije postanja gdje piše da je ovo privatan forum, a time si i za reklamiranje trebao dobiti dozvolu. Imaš li je? Molim odmah odgovore inče brišem post. Pozdrav. 3. Dozvolu za reklamu nemam i to je jedino sto mi mozes zameriti- moj propust i snosim posledice. 2. Topic koji sam otvorio smatram da bi interesovao korisnike ovog sajta jer im pruza dodatnu mogucnost zarade 1. Unibet-u ovaj topic moze samo da odgovara jer privlaci nove igrace U svakom slucaju ako se ovaj topic kosi sa pravilima sajta izbrisite ga, to je vase puno pravo, a ja vam se izvinjavam! POZDRAV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 21, 2007 Ukoliko si zainteresiran za rad na forumu - dobrodošao, a ukoliko je tvoja registracija samo zbog postavljanja Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted June 28, 2007 Ukoliko si zainteresiran za rad na forumu - dobrodošao, a ukoliko je tvoja registracija samo zbog postavljanja reklamnog posta na forum, onda odgovori pišu u prijašnjem postu. Pozdrav. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites