kgb 0 Posted July 6, 2007 Los Angeles - Florida Kao drugi par danas sam izabrao Dodgerse koji su jucer pomalo iznenadujuce izgubili protiv Atlante i to pod vodstvom Pennya koji je njihov najbolji bacac. Danas ce za njih bacati bivsi reliever..Chad Billingsley (5-0, 3.44) koji je od ulaska u rotaciju eksplodirao i baca u odlicnoj formi. Prosle godine je imao 2 starta protiv Marlinsa i ogranicio ih je na samo 1 run i 6 hitsa u 13 inninga. Takoder je nastupio i ove godine protiv njih,ali kao reliever i takoder nije dopustio niti jedan run. U svom zadnjem nastupu..protiv Padresa..imao je 9 strikeoutova i dopustio samo 3 hita u pobjedi od 5-0. Istina da su Marlinsi puno opasniji u napadu od anemicnih Padresa,ali to je ucinak koji vrijedi postovati. Za MArlinse ce danas bacati njihov ponajbolji pitcher..Dontrelle Willis (7-7, 4.65 ERA) koji je nakon odlicnog pocetka sezone usao u sivilo i sada ima 4 poraza u nizu,a ni danas nu nece biti lakse jer protiv Dodgersa i nema previse uspjeha. 1-5 , 7.11 ERA in u 6 startova sto je jako lose..dapace..to je najlosiji omjer kojega Willis ima protiv bilo koje momcadi iz MLB-a. Niti Marlinsi nemaju puno vise srece na gostovanju kod Dodgersa jer su izgubili 7 od zadnjih 10 i 16 od zadnjih 23 nastupa. Takoder mislim kako su Dodgersi predobra momcad da bi dozivjeli 3 poraza u nizu pa zato danas idem na njih. Los Angeles Dodgers - Florida Marlins 1 @ 1.73 EXPEKT Quote Share this post Link to post Share on other sites
kgb 0 Posted July 6, 2007 Colorado - Philadelphia Danas samo ukratko 2 para jer nemam vremena za previse trazenja po statistikama i formi. Ova 2 picka su vise logicki izbor nego sto su me neke vrojke natjerale na to mada mi cak i to ide u prilog. Za Colorado ce danas bacati Jeff Francis (8-5, 3.56 ERA) koji baca odlicno ove sezone i koji je pogotovo dobar kada baca na domacem terenu. Francis ima 4-0 , 1.70 ERA kod kuce i u zadnjih mjesec dana je u odlicnoj formi. Mozda i najbolji pitcher Rockiesa dok ce za Philliese danas bacati takoder odlicni Kyle Kendrick (3-0, 4.38), rookie koji ce danas bacati pod ozljedom prepone i koliko god da on misli da moze bacati ipak je to jedan bitan faktor zbog kojega sam danas uzeo Rockiese. Kendrick pak s druge strane u svoja 3 nastupa ima sjajan niz velikim dijelom i zbog odlicne podrske napada koji su osvojili cak 25 runsa u ta 3 starta. S druge strane i Colorado je momcad koja je poprilicni raspolozena u napadu i Francis ce takoder imati odlicnu podrsku u napadu jer su u u svih 8 startova Francisa Rockiesi slavili sa barem 2 runa razlike. Ako uz to dodamo i njihovu odlicnu formu kod kuce gdje imaju 10 pobjeda u zadnjih 11 nastupa mislim da i nije preveliko iznenadenje zasto danas igram na Rockiese. Ako Kendrick bude osjecao probleme zbog ozljede Colorado ce to kazniti ,a danas bi i podrska napada mogla biti nesto slabija jer napad Philliesa protiv ljevaka ima skromnih .240 batt.avg. na gostovanjima. Colorado Rockies - Philadelphia Philies 1 @ 1.73 EXPEKT Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted July 6, 2007 Naziv para: PI/Oakland - Seattle Tip para: X-prvi ining Tečaj: 1.80 Ovako na ovo idem jer sam nekako uvjeren da če danas bacači biti dobri a da napad(pucači) ipak malo zaka Quote Share this post Link to post Share on other sites