m&m 2 Posted July 7, 2007 (edited) 13:15 Nestor/Likhovtseva - Bogdanovic/South 2 @ 3.20 (SuperSport) Iako su u pojedinacnoj i muskoj i zenskoj konkurenciji Britanci jos u prvim danima Wimbledona izgubili svoje predstavnike.. sto se tice mjesovitih parova, tu jos uvijek dobro stoje. U cetvrtfinalu se osim starijeg brata Murraya u paru s Jelenom Jankovic, nasao i mladi britanski par ljevoruki Alex Bogdanovic i Melanie South. Nakon iznenadjujucih pobjeda nad 1. nositeljima Bryan/Raymond, a potom i 13. nositelja Wassen/Chan, za prolaz u polufinale morat ce pobijediti jos jedne nositelje i iskusan par Elenu Likhovtsevu i Daniela Nestora (11). Likhovtseva i Nestor kao nositelji bili su slobodni u 1. kolu, u 2. su pobijedili par Medina/Prieto (6/1 6/2), a u 3. kolu u 3. seta rezultatom (6/4 3/6 13/11) bili su bolji od para Moodie/Dushevina. Bogdanovic i South do cetvrtfinalnog meca bili su bolji od parova Becker/Groenefeld (6/4 7/6); Bryan/Raymond (6/4 3/6 6/3) i Wassen/Chan (6/4 6/3). Plasmanom u ovo cetvrtfinale Likhovtseva i Nestor ponovili su proslogodisnji rezultat Wimbledona gdje su iih zaustavili Zheng i Mirny. Bogdanovicu i South ovo je prvi zajednicki nastup na Wimbledonu. Favoriti Likhovtseva i Nestor su kao par daleko iskusniji, a i rezultatski su do sada bili puno uspjesniji, medjutim mislim da bez obzira na sve te cinjenice South i Bogdanovic jos jednom mogu iznenaditi i nastaviti svoj niz wimbledonskih pobjeda i plasmanom u polufinale bar malo oraspoloziti Britance. Edited July 7, 2007 by m&m Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted July 7, 2007 Llodr/Cleme-Sa/M.Melo 2 @ 2,25 @ 14,00h @ Germania ulog: 7/10 Iako su mi Llodra/Clement me Quote Share this post Link to post Share on other sites