Jump to content
Sign in to follow this  
m&m

Srijeda, 11.07.2007.

Recommended Posts

21:00 Dabul - Amado 2 @ 2.50 (SuperSport)

 

Na challengeru u kolumbijskoj Bogoti u 2. kolu sastaju se dva Argentinca. Brian Dabul (227.-ATP) i Juan Pablo Amado (512.-ATP). U karijeri su medjusobno igrali 5 puta, i u prednosti je dvije godine stariji Dabul (4-1). Svi susreti su odigrani na futuresima u Brazilu odnosno Argentini, i to u razdoblju od 2004. do 2006. godine.

 

Dabul je u ovoj sezoni vecinom igrao challengere, i kvalifikacije Grand Slama za Roland Garros odnosno Wimbledon. Ima 8 pobjeda i 14 poraza, na zemlji 7-10. Najbolji rezultat napravio je plasmanom u cetvrtfinale challengera u Florianopolisu, sve ostalo su bili porazi u 2. odnosno 1. kolima. U Bogoti je postavljen za 4. nositelja, a u 1. kolu u tri seta svladao je kvalifikanta Mielea 2/6 6/3 6/2.

 

Njegov protivnik u 2. kolu je jos jedan kvalifikant - Amado, kojem je ovo prvi challenger nakon pauze od skoro 2 godine i nenastupanja na vecim turnirima. Ove sezone vecinu meceva odigravao je na futuresima. U Bogoti je uspjesno prosao 3 meca kvalifikacija i u 1. kolu sa 6/1 6/2 svladao Vilagesa, domaceg igraca koji je na turnir dosao zahvaljujuci pozivnici organizatora..

 

Bez obzira na razliku u iskustvu, broj odigranih meceva i h2h, mislim da se u ovom susretu moze probati odigrati na prolaz Amada. Dosta uvjerljivo je prosao kvalifikacije i 1. kolo, dok je Dabul ipak malo teze prosao u ovo 2. kolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...