Jump to content

Recommended Posts

Posted

Standard - Racing Genk

poslednjih 10 utakmica:

Lokeren KSC Standard Liege 0:0

Standard Liege Germinal Antwerpen 3:1

Club Brugge Standard Liege 1:1

Standard Liege La Louviere 1:1

Standard Liege Cercle Brugge 7:1

Beveren Waas Standard Liege 0:2

Sint Truidense Standard Liege 0:0

Standard Liege Waregem 1:2

Lierse SK Standard Liege 0:2

Standard Liege Anderlecht 2:0

Genk Germinal Antwerpen 1:0

Cercle Brugge Genk 1:1

Genk La Louviere 1:0

Waregem Genk 1:0

Genk Gent 2:1

Anderlecht Genk 4:1

Genk Westerlo 2:0

Charleroi Genk 2:1

Genk Lokeren KSC 2:2

Genk Club Brugge 2:2

Standard bod manjeod Anderlechta, doma solidan , na strani nesto slabiji.Na svom terenu je lagano dobio i Anderlecht i Brugge sa po 2-0.

Genk

Tri poraza u poslednja tri utakmice u gostima.

Izvestaji sa utakmica kazu da su nezasluzeno dobili La Louviera i Germinala. Lista povredenih igraca kod Genka je prilicno dugacka: Steven Defour,Tom Soetaers, Sinan Bolat, Sven Verdonck, Indridi Sigurdsson, Bob Peeters .Ovaj zadnji je najbitniji, najbolji napadac ekipe,koji je u poslednjim utakmicama bio redovan starter umjesto drugog napadaca Kevin Van Den Bergha, sto je rezultovalo nezadovoljstvom ovog drugog i njegovih ostrih duela sa trenerom ekipe.

Standard ce biti bez dvojice standardnih, De Camarga, koji je zavrsio ovu sezonu i koji ce biti zamenjen sa rumunskim internacionalcem Nikolauom i Rapajic,koga mjenja ex Juve Kovalenko, dosta brz igrac i dobar tehnicar.

I situacija sa povredama je jasno na strani domaceg tima, jer za Genk u ovom trenutku ovoliko izostanaka ce biti i previse.

U prvom mecu sezone Standard je u gostima dobio sa 1-0.

Posted

Ja sam odigrao na Standard i očekujem njihovu pobjedu. Ne vjerujem da će biti lako jer Standard je malo posustao u formi, ali mislim da je kvaliteta daleko na strani domaćina. Zaostaju 1. bod za Anderlechtom, a pobjedom bi se vjerojatno vratili na 1. mjesto na samo jedan dan, jer Anderlecht sutra igra sa Beverenom kojeg će dobiti 99%. Zato je današnja pobjeda za Standard bitna da odr

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...