Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Tau Ceramica-Unicaja

Tip: 1

Koeficijent: 1.65 - gremania

Ulog: 10

Na tablici su izjednačeni, ali tTAU je puno bolja momčad kod kući dobit će ovaj derbi. Uz to TAU nije izgubio od Unicaja Malage već zadnje 4 utakmice

Guest theboss5
Posted

Udinese-Milan (P/K) X/2 4,20 Germania

ulog:10/10

Milan kao što već znamo rješava tekme u samim završnicama tekme...te prvo poluvrijeme će jak Udinese izdr

Guest theboss5
Posted
Cadiz - Alaves TIP 2  KOEF. 3.40
Posted

Fulham - Chealsea @ 6.50 (0:1)

Ulog 10/10

Naime objašnjenje je teško napisati. Netko je rekao da je ovo danas X, no nekako iako nema direktno veze, jučer sam gledao kako su igrale momčadi u gostima, Barca, Lyon, Juve, i svi su zabili po 2,3 gola ..

To što je netko rekao da je ovo X, me zbunilo i sa moje prvobitne ideje da igram (0:2), ja sam se odlučio za (0:1) ... za Chealsea.. Vjerujem da je Fulham razočaran zadnjim porazom u gostima, iako je to bilo za očekivati, ali 5 golova primiti od Liverpoola, znači sramota. Još su pod stresom i mogli bi sada vrlo lako izgubiti kontrolu protiv vodeće momčadi.

Pucam i ja malo na koef. da stignem ove daleko. Evo nadam se i malo sreče. Iako i dalje ja mislim da bi to Chealsea mogao pobjediti sa 2 ili 3 gola u mre

Posted

Kladionica SuperSport

281 - Malaga - Zaragoza - ned - 19:00

Tip: 2

Kv.: 2,60

Ulog: 10/10

Zaragoza igra protiv posljednje momčadi u LA ligi. Koliko će Malaga imati motivacije u ovom susretu za pobjedom, teško je reći. Od zadnjih pet utakmica kod kuće Malaga je tri puta pora

Posted

Fulham - Chelsea 2 @1.65 (Favorit - favorit dana)

čini mi se da je ovo poklon kladionica,ali,naravno,nikad ne reci nikad...koliko puta su vodeći u prvenstvu kiksali protiv timova sa dna tablice,ne bi se uopće začudio da tu bude x ili čak 1..ali pošto mislim da je engleska liga cijepljena od namještaljki,stavljam 10 bodova na pobjedu Chelsea..i još jedan info: Fulhamu fale 3-4 standardna igrača http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Dakle,kao što sam rekao:

10 bodova na ovaj par

Sretno svima

Posted

Indiana-Boston tipX 16.00(21.30h)Supersport

ulog 10/10

nemam nekog posebnog objašnjenja nego da ove dvije ekipe u zanjih nekoliko susreta gube ili pobje

Posted

Espanyol - Osasuna 2.40 s.k Milenijum 10/10

Povredjeni su Ricardo, Moha, Raul Garcia i Ludovic Delporte...za Espanjol je najavljen kapiten

Tamudo .Za dublje analize nemam vremena...3 min..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...