den iko 0 Posted March 19, 2006 ....zaboravio sam 1 na espanjol . Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted March 19, 2006 Cadiz - Alaves TIP 2 KOEF. 3.40 Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted March 19, 2006 Rio Ave-Benfica Lisabon tip 2 1.85 @ SuperSport Nakon teških tekmi u ligi prvaka protiv Liverpoola koje su uspijeli proči i izbaciti prvaka europe, zadnja dva kola nisu odradili baš najbolje i skupili su svega jedan bod vrijeme je da pobjede!!! Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 19, 2006 Amerika Sp - Corintians 1 @ 3.60 Stanleybet Corintians igrati sa rezervnom postavom, da bi sacuvao igrace za Copa Libertadores. Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Guest theboss5 Posted March 19, 2006 Udinese-Milan (P/K) X/2 4,20 Germaniaulog:10/10 Milan kao što već znamo rješava tekme u samim završnicama tekme...te prvo poluvrijeme će jak Udinese izdr Share this post Link to post Share on other sites
den iko 0 Posted March 19, 2006 Espanyol - Osasuna 2.40 s.k Milenijum 10/10 Povredjeni su Ricardo, Moha, Raul Garcia i Ludovic Delporte...za Espanjol je najavljen kapiten Tamudo .Za dublje analize nemam vremena...3 min.. Ipak sam trebao analizirati :? Share this post Link to post Share on other sites
Digic 0 Posted March 19, 2006 Fulham - Chelsea 2 @1.65 (Favorit - favorit dana) čini mi se da je ovo poklon kladionica,ali,naravno,nikad ne reci nikad...koliko puta su vodeći u prvenstvu kiksali protiv timova sa dna tablice,ne bi se uopće začudio da tu bude x ili čak 1..ali pošto mislim da je engleska liga cijepljena od namještaljki,stavljam 10 bodova na pobjedu Chelsea..i još jedan info: Fulhamu fale 3-4 standardna igrača http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Dakle,kao što sam rekao: 10 bodova na ovaj par Sretno svima FT 1:0 ...eto,desilo se ono čeg sam se bojao Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 19, 2006 Da, ja igrao 1:0, al za Chealsea, kako sam mutav , hahahaha Fulham spusio 5:1 od Liverpoola, a onda pobjedi Chealsea, to mi nema logike .. Al ok ode mi 10 kn, zadnjih koje sam imao u novčaniku .. Share this post Link to post Share on other sites
Digic 0 Posted March 19, 2006 Fulham spusio 5:1 od Liverpoola, a onda pobjedi Chealsea, to mi nema logike .. Ma gledao sam ja statistiku Fulhama,kod kuće imao 9 pobjeda,2 neriješena i 3 poraza..al baš od chelsea da izgubi..ma to ti je ono,vjerovatno,..chelsea ima 12 bodova prednosti ispred drugog,pa ih baš briga..šta drugo.. Share this post Link to post Share on other sites
elvisimus 0 Posted March 19, 2006 Leiria - Sporting Lisabon - prvo poluvrijeme tip 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted March 19, 2006 Roma-Messina 01 Roma je 5., Messina 18. Roma je zadnje dvije utakmice igrala neriješeno odn. gubila, mislim da sada pobje Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 19, 2006 Kladionica SuperSport 281 - Malaga - Zaragoza - ned - 19:00 Tip: 2 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Kv.: 2,60 Ulog: 10/10 Tuto TR: 0:1 :o Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 19, 2006 Amerika Sp - Corintians 1 @ 3.60 Stanleybet Corintians igrati sa rezervnom postavom, da bi sacuvao igrace za Copa Libertadores. Ulog 10/10 FT America SP 2-1 (1-1) Corinthians :P Share this post Link to post Share on other sites