Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rio Ave-Benfica Lisabon tip 2 1.85 @ SuperSport

Nakon teških tekmi u ligi prvaka protiv Liverpoola koje su uspijeli proči i izbaciti prvaka europe, zadnja dva kola nisu odradili baš najbolje i skupili su svega jedan bod vrijeme je da pobjede!!!

Ulog 10/10

Posted

Amerika Sp - Corintians 1 @ 3.60 Stanleybet

Corintians igrati sa rezervnom postavom, da bi sacuvao igrace za Copa Libertadores.

Ulog 10/10

Guest theboss5
Posted
Udinese-Milan (P/K)  X/2   4,20  Germania

ulog:10/10

Milan kao što već znamo rješava tekme u samim završnicama tekme...te prvo poluvrijeme će jak Udinese izdr

Posted

Espanyol - Osasuna    2.40  s.k Milenijum  10/10

Povredjeni su Ricardo, Moha, Raul Garcia i Ludovic Delporte...za Espanjol je najavljen kapiten

Tamudo .Za dublje analize nemam vremena...3 min..

Ipak sam trebao analizirati :?
Posted

Fulham - Chelsea 2 @1.65 (Favorit - favorit dana)

čini mi se da je ovo poklon kladionica,ali,naravno,nikad ne reci nikad...koliko puta su vodeći u prvenstvu kiksali protiv timova sa dna tablice,ne bi se uopće začudio da tu bude x ili čak 1..ali pošto mislim da je engleska liga cijepljena od namještaljki,stavljam 10 bodova na pobjedu Chelsea..i još jedan info: Fulhamu fale 3-4 standardna igrača http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Dakle,kao što sam rekao:

10 bodova na ovaj par

Sretno svima

FT 1:0 ...eto,desilo se ono čeg sam se bojao

Posted

Da, ja igrao 1:0, al za Chealsea, kako sam mutav , hahahaha

Fulham spusio 5:1 od Liverpoola, a onda pobjedi Chealsea, to mi nema logike ..

Al ok ode mi 10 kn, zadnjih koje sam imao u novčaniku ..

Posted

Fulham spusio 5:1 od Liverpoola, a onda pobjedi Chealsea, to mi nema logike ..

Ma gledao sam ja statistiku Fulhama,kod kuće imao 9 pobjeda,2 neriješena i 3 poraza..al baš od chelsea da izgubi..ma to ti je ono,vjerovatno,..chelsea ima 12 bodova prednosti ispred drugog,pa ih baš briga..šta drugo..

Posted

Roma-Messina 01

Roma je 5., Messina 18. Roma je zadnje dvije utakmice igrala neriješeno odn. gubila, mislim da sada pobje

Posted

Amerika Sp - Corintians 1 @ 3.60 Stanleybet

Corintians igrati sa rezervnom postavom, da bi sacuvao igrace za Copa Libertadores.

Ulog 10/10

FT America SP 2-1 (1-1) Corinthians

:P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...