Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Sedan - Le Havre 1 @1.90 (20:30)(Supersport)

Sedan 2.na tablici,ovo je prilika da zasjedne na prvo mjesto,Le Havre osmi sa statistikom u gostima 3-8-4..

Sedan kod kuće ima slijedeću stat. : 8-5-1

Dakle puno toga upućuje na x,ali mislim da će borba za prvo mjesto bit velik poticaj za Sedan

10 bodova na ovaj par

Posted

Kladionica McBet

20:00 - 207 - AGOVV Apeldoorn - FC Den Bosch

Tip: 1

Kv.:2.50

Ulog: 10/10

Iako se ne volim kladiti na nizozemsku ligu, jer igraju totalno glupo i nepredvidivo, na ovaj par sam se odlučio zbog dobre kvote i zbog toga jer je Agovv u zadnjih 10 utakmica osvojio 20 bodova (6-2-2), a Den Bosch 15 (4-3-3). Iako prednost domaćeg terena ništa ne znači, uz statistiku i to da Agovv već tri zadnje utakmice kod kuće nije pobjedio, a pobjeda mu treba, daju mi nadu da će u ovom susretu krenuti po pobjedu kod kuće.

Tuto

Posted

Southampton-Watford 20:45

Domaćim se nalazi na 19 mjestu sa ovojenih 42 boda. Od zone ispadanja dijeli ih 9 bodova. Znači nisu još osigurali ostanak u 1.engleskoj ligi, ali su relativno sigurni od ispadanja.

Doma imaju omjer 6:10:3, a zadnje 4 utakmicu igraju 1:4:1. Vidi se da su momčad koja često odigra x, pogotovo na svojem terenu. Southmpton im i dosta velikih problema sa ozljedama, tako da sam siguran da neće pobjediti.

Watford dr

Posted

Sedan-Le Havre 1 6/10 @1,85 Francuska 2 liga

Domacini jure prvu ligu , dok su gosti mirni na sredini tabele.Mislim da ovakve utakmice , ovakvi rivali , protiv ovakvih rivala , ne smeju gubiti ! Nadam se da cu ispasti pametan :P

Saznacu o povredama u obe ekipe,, pa cu postovati na EDIT , ukoliko je to po pravilima.[/b]

Posted

F+/ Sedan - Le Havre 1 @ 2.00 Favorit

Sedan je drugoplasirana momcad 2. francuske lige, zaostaje za vodecom Bastiom 3 boda, al ima i utakmicu manje, Le Havre se nalazi na 8 mjestu, i nemaju rezultatski imeprativ, tako da je trener odluio izostavit neke igrace, i pruzit priliku mladjim igracima, za koje smatra da su budcnost kluba. U prilog ovom picku ide icinjenica da je Sedan izrazito domaca momcad s omjerom 8 - 5 - 1.

Ulog 10/10

Posted

Man.City-West Ham=1 @2.15 ssport

21:05

Neznam al cini mi se da je manchester city kvalitetnija momcad i da ce dobit

Ulog:10/10

Posted

Ostrava-Sparta Prag TIP 2 KOEF. 2.10 SUPERSPORT

Sparta Prag JE PUNO BOLJA EKIPA.

ULOG 10 8)

REZULTAT: 0:2 :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...