Dollar 0 Posted August 1, 2007 (edited) B.Becker-J.Isner tip 1 @1.58 Pinnacle H2H 0-0 Za ovog Isnera nikad nisam cuo,radi se o nekom bivsem koledz igracu i tek je sad sa 22 godine poceo aktivnije da igra tenis u profesionalnoj konkurenciji i dobio je WC za ovaj turnir.Ima osvojen jedan challanger u Americi i samo 2 meca u ATP konkurenciji poraz od Normana u Newportu a juce je pobedio old timera Henmana koji je izgleda na putu ka povlacenju iz tenisa. Becker istina nije bas u formi i u poslednje vreme nema neke rezultate.U Americi odigrao za sada samo jedan mec i izgubio u LA od kasnijeg finaliste Dancevica.Mislim da mu odgovara USA jer je prosle godine u ovom delu sezone belezio odlicne rezultate. Becker je odlican server ima sasvim solidnu igru u polju i ukoliko bude igrao na svom prosecnom nivou sve osim njegove ubedljive pobede protiv ovog poluamatera za mene bi bilo iznenadjenje. Edited August 1, 2007 by Dollar Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted August 1, 2007 B.Becker-J.Isner tip 1 @1.58 Pinnacle H2H 0-0 Za ovog Isnera nikad nisam cuo,radi se o nekom bivsem koledz igracu i tek je sad sa 22 godine poceo aktivnije da igra tenis u profesionalnoj konkurenciji i dobio je WC za ovaj turnir.Ima osvojen jedan challanger u Americi i samo 2 meca u ATP konkurenciji poraz od Normana u Newportu a juce je pobedio old timera Henmana koji je izgleda na putu ka povlacenju iz tenisa. Becker istina nije bas u formi i u poslednje vreme nema neke rezultate.U Americi odigrao za sada samo jedan mec i izgubio u LA od kasnijeg finaliste Dancevica.Mislim da mu odgovara USA jer je prosle godine u ovom delu sezone belezio odlicne rezultate. Becker je odlican server ima sasvim solidnu igru u polju i ukoliko bude igrao na svom prosecnom nivou sve osim njegove ubedljive pobede protiv ovog poluamatera za mene bi bilo iznenadjenje. 2,70 koliko se daje na Isnera se jednostavno mora uzeti, čovjek koji ima 2,02 visine i ima fantastičan servis, igra na hardu, igra pred svojom publikom, prošli tjedna je osvojio challenger na istoj podlozi, jučer pobjedio Henmana koji istina nema nekih rezultatau zadnje 2 godine, osim na travi, istina je i to da je Becker prošle sezone imao dobrih rezultata, ali to je bilo PRO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dollar 0 Posted August 1, 2007 2,70 koliko se daje na Isnera se jednostavno mora uzeti, čovjek koji ima 2,02 visine i ima fantastičan servis, igra na hardu, igra pred svojom publikom, prošli tjedna je osvojio challenger na istoj podlozi, jučer pobjedio Henmana koji istina nema nekih rezultatau zadnje 2 godine, osim na travi, istina je i to da je Becker prošle sezone imao dobrih rezultata, ali to je bilo PRO Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted August 1, 2007 (edited) Dobro malo sam ga i ja pretjerao u hvaljenju, ali htio sam reći da mi je koef. na Isnera fantastičan i to sam morao uzeti, a pogotovo protiv ovakvog B.Beckera koji je totalno out forme, u biti više bi se to mogao nazvati pick protiv Beckera, nego pick na Isnera. I poptuno si u pravu kad ka Edited August 1, 2007 by Voluharica Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted August 1, 2007 I becker na kraju izgubio imao je Voluharica pravo svaka čast da sam bar prije pročitao to!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dollar 0 Posted August 2, 2007 Cestitstam i ja na pogotku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted August 2, 2007 (edited) Svaka čast Voluharica Isner je imao 30 asova uz 74% prvog servisa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Ja ga igram danas... Edited August 2, 2007 by Marle Quote Share this post Link to post Share on other sites