Gandalf 3 Posted August 2, 2007 (edited) 19:00, 3/Brann - Carmarthen, tip 2, @1.90, Hrvatska Lutrija, 7/10 Uzvratna utakmica 1. pretkola Lige UEFA u kojoj se sastaju norveški Brann Bergen i velški Carmarthen Town. Prvi susret završen je uvjerljivom pobjedom Branna na gostovanju s čak 8:0 i to je sasvim dovoljan pokazatelj razlike u kvaliteti izme Edited August 2, 2007 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Berma 0 Posted August 2, 2007 U ovoj utakmici se sastaju Din. Minsk i Skonto Riga.Svi znamo da je prosla utakmica izme Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted August 2, 2007 UEFA Cup, Thursday 02 Aug 2007 - 20:30 Besa Kavaje - Bezanija New Beograd po mnogima je 2:2 u prvom meču bilo iznena Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 2, 2007 20:45 - 197 - (-2) Drogheda - Libertas - 1 - 2.00 - Pinnacle Problem u pisanju analize za ovaj par je taj šta se nema šta puno pisati, a da ne bude suvislo, jer nema puno pudataka o gostima, a o domaćinima se zna manje-više sve. Već sam u prvom susretu kiksao na ovom par jer sam bio uvjeren da će Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted August 2, 2007 Kup Uefa (uzvrat) Reykjavik KR - Hacken PICK: U prvom poluvremenu ne pada gol 2.30 @ Favorit Prvi dvoboj u švedskoj je završil 1:1. Skandinavski dvoboj i to jako zanimaljiv Reykjavik KR prošle godine jedini koji je konkuriral Hafnarfjorduru, ali ove godine katastrofalan u 11 utakmica odigranis samo jedna pobijeda četri remija i šest poraza uz gol razliku 9:17. Mislim da njim ova utakmica nije toliko va Share this post Link to post Share on other sites