m&m 2 Posted August 5, 2007 1225 22:30 Sharapova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dollar 0 Posted August 5, 2007 (edited) Roddick - Isner Isner je ovde napravio pravo cudo jer je pobedio 5 meceva zaredom u TB-u 3 seta a cak 4 puta je gubio 1 set.Servira fantasticno,ima 75% procenta 1. servisa i skoro 30 aseva u proseku.Haasu i Odesniku nije dao nijednu break loptu u toku celog meca,a nije psihicki pukao ni kada ga je Monfils prvu put brejknuo za 6:5 u 3. setu nego je odmah napravio rebrejk kada je Crnja servirao za mec.Zvuci neverovatno za igraca kome je ovo prvi ozbiljniji turnir u karijeri ali zaista poseduje psihicku stabilnost kakvu nema 90% igraca.Sa druge strane Roddick nije bas poznat kao dobar return igrac i ukoliko Isner bude servirao kao do sada ne bi trebao da ima velikih problema da zadrzi svoj servis.Karlovic juce Roddicku nije dao nijednu bp a Isnerov servis je na Ivovom nivou. Sve mi mirise na TB-ove i i granica od 9,5 za 1.set mi deluje kao zicer i odigrao sam je sa maximalnim ulogom.Hendikep 4 na Isnera ili over 22,5 mi takodje izgeldaju kao dobri betovi. Over 9,5 1.set @1.6 10bet Isner +4 @1.75 Pinnacle __________________ Edited August 5, 2007 by Dollar Quote Share this post Link to post Share on other sites