El Presidente 0 Posted August 8, 2007 Davydenko-J.Nieminen 2 @ 1,92 @ 18,30h @ Germania ulog: 8/10 Susret 2 kola turnira iz Masters serije u Montrealu, igra se na hardu. Davydenko, Nikolay, Rus, 26 godina, 5 igrač svijeta, na race ljestvici tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dollar 0 Posted August 8, 2007 P-H. Mathieu - M. Ancic tip 1 @1.6 5dimes H2H 0-1 2006 Indian Wells Hard Mario Ancic-Paul-Henri Mathieu 7-6 6-3 Ancicu je ovo prvo turnir posle duge pauze od skoro pola godine i siguran sam da ne moze da pruzi svoj maximum u ovom mecu.Nekoliko puta je odlagao svoj povratak na teren zbog obnavljanja povrede i juce konacno zaigrao i dobio domaceg challanger igraca Niemeyera ali danas mu nedajem velike sanse protiv Francuza.Mathieu igra najbojlu sezonu u karijeri i dobar je na svim podlogama.Ima dva osvojena turnira (Casablanca i Gstaad) i nekolko pobeda protiv top igraca.U prvom mecu se tesko provukao protiv Canasa bio je na ivici poraz 3:6 0:4 ali je onda napravio neverovatan comeback i serijom od 13-1 dosao do pobede. Canas je taj mec igrao fenomenalno (bar dok sam ja gledao ),vracao je bukvalno sve i zaustavljao svaki napad Francuza ali tako dobar defanzivni tenis Mario bar u ovom trenutku ne moze da prikaze. Zbog trenutne forme i mnogo vise meceva odigranih u poslednje vreme Mathieu mi je prilicni favorit u ovom mecu. Quote Share this post Link to post Share on other sites