Berma 0 Posted August 11, 2007 Danas ću staviti na jako jako veliki koeficijent I to na tenis na meč izme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dollar 0 Posted August 11, 2007 Nadal - Djokovic tip 1 @.185 5dimes H2H 5:1 2007 Wimbledon Grass Rafael Nadal - Novak Djokovic 3-6 6-1 4-1 ret. 2007 French Open Clay Rafael Nadal - Novak Djokovic 7-5 6-4 6-2 2007 Rome Clay Rafael Nadal - Novak Djokovic 6-2 6-3 2007 Miami Hard Novak Djokovic - Rafael Nadal 6-3 6-4 2007 Indian Wells Hard Rafael Nadal - Novak Djokovic 6-2 7-5 2006 French Open Clay Rafael Nadal - Novak Djokovic 6-4 6-4 ret. Novak je ovde dobio Kifera,Nalbandiana i Roddicka bez izgubljenog seta ali juce protiv Amerikanca uopste mi nije izgledao dobro.Delovao je veoma umorno i nervozno i posle svakog poena se borio za vazduh mada razmene nisu bile ni priblizno duge i teske kakve ce biti veceras protiv Nadala jer Roddick nije ni pokusavao da stigne nesto sto bi Rafa sigurno vratio i trebace Nole da ulozi mnogo truda za svaki poen i veliko je pitanje je hoce li imati snage za to. Nije ni Rafa u top formi ali fizicki i psihicki puca od snage.Pobedio je Safina,Mathieua i Dancevica ali nije nije blistao.Imao problema i gubio je 1.set sa Mathieu-om i sa Dancevicevicem ali ko je gledao te meceve mora priznati da su mu protivnicici igrali odlicno pogotovo tu mislim na Kanadjanina koji je nocas prvi set odigrao perfektno i pogadjao je neverovatne udarce.Nadal je samo sacekao njihove ocekivane padove i rutinski priveo meceve kraju. Mozda Novak moze da parira u teniskim kvalitetima Spnacu ali fizicki je jos miljama daleko i sto vise mec bude trajao sanse Rafe ce da rastu.Novak je zbog iscrpljenosti vec 2 puta predavao mec Nadalu a kako je juce izgledao uopste me ne bi cudilo da tako nesto ponovi ako ga ne krene dobro. Ocekivao sam kvotu na Nadala oko 1.5 i ovih 1.85 je za mene odlicna ponuda. Quote Share this post Link to post Share on other sites