eKICh 0 Posted August 11, 2007 (edited) Danas počinje najzanimljivija liga na svijetu pa evo ponuda je iz bet-at-home. Evo pa da prokomentirate poneki par!! Edited August 11, 2007 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted August 11, 2007 Mislim da će Manchester U. Chelsea, i Arsenal otvoriti sezonu pobijedom a i kojeficjenti na njih su relativno mali, ajde da se osvrnemo na ostale parove. Derbi ovog kola je po meni Aston Villa - Liverpool gdje kladionice daju blagu prednost gostima, ovo je početak prvenstva i sigurno će obje momčadi krenuti malo opreznije ipak još tome da dodam u oba kluba je otišlo i došlo dosta novih igrača Liverpool je pogotovo puno dobio s dokaskom Toresa i Voronjina, dok su u Aston Villu došla samo tri igrača Nigel Reo-Coker, Marlon Harewood, Scott Carson, a naviše se od tih pojačanja očekuje od Reo-Cokera otišlo pe podosta igrača pa sigurno momčadi nisu još uigrane. Bit će to tvrda utakmica s malo golova kao i prijašnjih par godina pa mi se ćini da se u ovom slučaju najviše isplati igrati manje od 2.5 gola. Share this post Link to post Share on other sites