Dollar 0 Posted August 17, 2007 S.Querrey - J. Blake Over 9.5 1.set @1.55 10bet H2H 1:2 2007 Indianapolis Hard Sam Querrey James Blake 7-6 6-7 7-6 2007 Halle Grass James Blake Sam Querrey 4-6 6-4 6-3 2006 Indian Wells Hard James Blake Sam Querrey 1-6 6-1 6-3 Querrey je mladi veoma talentovani americki teniser koji je poceo da opravdava ocekivanja.Ima polufinale Indianapolisa turnira i finale Vancuvera u poslednje vreme.Ovde je dobio Gisquela,Youzhnog i Monaca uz dobru igru pogotovo na svoj servis koji mu je i najace oruzje. Blake je dugo bio u samom vrhu tenisa (oko 5 mesta) ali je u prvoj polovini ove godine igrao dosta ispod svog nivoa i nije imao preterano zapazene rezultate.Na ovom turniru je konacno proigrao onako kako se od njega i ocekuje i bez vecih problema dobio Fallu,Kifera i Ferrera. Veoma je zanimljivo da su se ova 2 tenisera sastala nedavno u Indianapolisu i taj mec je za anale jer su odigrali maximalni broj gemova 39 a nije napravljen nijedan brejk uz samo jednu break sansu na celom mecu. Obojica su odlicni serviseri,podloga je veoma brza i ocekujem da ce drzati svoje servise bar u prvom delu meca i verovatno ce opet biti tb-ova kao i u njihovom prethodnom susretu. Quote Share this post Link to post Share on other sites