Dollar 0 Posted August 24, 2007 (edited) Karlovic - Fish (+2,5) tip 2 @1.93 5dimes H2H 4:1 2007 Queens Ivo Karlovic - Mardy Fish 6-3 6-4 2007 San Jose Ivo Karlovic - Mardy Fish 7-6 6-4 2005 U.S. Open Ivo Karlovic - Mardy Fish 7-6 6-3 5-7 7-6 2004 Australian Open Ivo Karlovic - Mardy Fish 7-6 7-6 7-6 2002 Birmingham Mardy Fish - Ivo Karlovic 6-4 6-7 6-3 Kad god Karlovic mora da napravi break da bi pokrio hendikep ja uvek igram protiv njega.Ivo ima verovatno najbolji servis na svetu ali je u svim ostalim elementima sigurno najlosi igrac medju prvih 100.U poslednje vreme ima dobre rezultate i nekako uspeva da brejne protivnika ali ja mu i dalje uopste neverujem jer sam ga gledao nekoliko puta i znam koliko los moze da bude pogotovo ako servis samo malo stane.Ovde dobio Russella,Johanssona i Andree.va. Fish je veci deo ove sezone bio u outu zbog povreda i na ovom turniru je pokazao da se vraca u formu pobedivsi nezgodne protivnike koji su bili u veoma dobroj formi Acasusa i Wawrinku.Pre toga dobio je Mayera i Volandria.Amerikanac je takodje odlican server i nebi trebao da nudi Karlovicu puno sansi. H2H ubedlijvo na strani Karlovica ali 2 pobede su iz ove godine u periodu kada Amerikanac nije mogao nikog da pobedi a ostali mecevi su bili veoma tesni. Ocekujem neizvestan mec koji ce se najverovatnije resavati u TB-ovima. Edited August 24, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berma 0 Posted August 24, 2007 Danas cemo igrati opet na tenis I to na meč izme Quote Share this post Link to post Share on other sites