Bosnia 0 Posted August 27, 2007 (edited) Od mene za danas Exter -Weymouth 1 @1,6 Exter dobar start,odlicno igraju,Weymouth kao da uopste nemaju odbranu-za mene 1 a i lako moguc over @1,7 Burton-Farsley 1 @1,6...Farsley -to je ekipa iz nekoga seoceta u Engleskoj,finansije uzas..stvarno ne vidim da mogu danas u gostima a i bilo gdej drugo nesto napraviti .. Northwich-York, oba tima u ocajnoj formi,daju golove ali ih dosta i primaju-nemaju jos pobjede,ocekujem da ce oba tima ici na pobjedu,mnogo oni to vise mogu,nebih prognozirajo pobjednika,igram over @1,7 a moza mislim i oba daju @1,6 Holandani veceras,nemam nekih infoa jos -mozda kasnije malo nadopunim Den Hag-Cambur 1 @1,55,mislim da bi over 2,5 mogao isto laganini uci @1,5,cak i hendi-mislim da je Den Hag daleko jaci nego,a igrali su sa RKC i RBC tako da nisu imali lagan posao-mislim da treba nekoga da "otkinu" i smatram da ej Cambur ekipa za to.. RBC-Den BOsch...over 2,5 @1,7..nemogu da vjerjuem da je ovolika kvota na over http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif ..to igram u singlu za jaci ulog..od 92 odigrali 10 utakmica i bilo 7 overa,tako da mi je i tradicija naklonjena,a Den Bosch je u dobroj formi,RBC mora nekoga da dobije-mislim jedna otvorena utakmice,Den BOsch moze lako da zabije prvi gol i onda to ide laganini u over :cheer: :cheer: :cheer: Zwolw-RKC..over 2,5 @1,5..vec su pokazali da ce ove godine igrati napadacki fudbal,Zwole me je iznenadio kako igra slabo odbranu,isto kao i RKC..nadam se ad veceras nastavljaju kao i do sada sa golijadama..mozda cak i 4 plus,a mislim da i opcija oba daju gol takode ulazi laganini..eto toliko od menen i napravicu copy-paste za u odgovarajuci topic. Edited August 27, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 27, 2007 19:00 - 6154H1 - (-1) Sylvia - Sirius - 1 - 4,73 - Stanleybet U zaostaloj utakmici 21. kola 2. švedske Superettan lige večeras se sastaju trenutno 14. Sylvia koja je u ovom djelu sezone upisala 5 pobjeda, 6 neodlučenih rezultata i 9 poraza uz omjer golova 24:31, te trenutno 9. Sirius iz Uppsale koji je ubilje Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted August 27, 2007 BELGIJSKA 1.LIGA Mechelen - Club Brugge 20:30 PICK: Hendikep 1:0 tip 2 (brugge pobije Quote Share this post Link to post Share on other sites