dbujas 0 Posted March 22, 2006 aj stvarno sorry ali ima ih tako i masu koji padnu pa mi je bilo glup stavit..od sad ću stavljat onaj za koji mislim da je najrealniji za dobit.. Share this post Link to post Share on other sites
karl5 0 Posted March 23, 2006 :$$$: Majstore svaka čast :$$$: Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 23, 2006 bit će ih bit će ih još..nočas se slavilo,već je otišao dio.. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif pogledaj moju strategiju "uduplavanja" Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 24, 2006 sutra jedan od največih zicera po meni.. chelsea-man.city 1 @ 1.35 u kladionici Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 24, 2006 Trpajte na Chelsea iako je na black listi - nesme sebi dopustit da izgube 2 zaredom u prvenstvu + igraju pred svojom publikom Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 24, 2006 da, 10 igrača fali man.citiju a i Mourinhu nije više sve jedno jer je Abramovic ljut zbog ispadanja iz lige prvaka i već najavljuje novog trenera na kraju sezone tako da sad ili nikad.. :o Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 24, 2006 duisburg-bayern isto sigurna 2, 1.5 koeficijent duisburgu fali 5,6 igrača dok bayern je kompletan i vratio im se Makaay nakon ozljede.. Bayerna više nema u ligi prvaka tako da se mo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 24, 2006 I ovo je sutra za zicer Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 24, 2006 da ta dva za sad,bit će ih još ali mora se paziti šta sam ja skroz zaboravio da se sljedeči tjedan igra liga prvaka i momčadi će sigurno odmarat neke igrače, pogotovo lyon i barca gdje je prvenstvo već riješeno tako da braca ide u goste malagi bez Ronaldinha koga je Rajkard ostavio da se odmori za Benficu.. Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted March 25, 2006 evo listić za večeras.. 1. dinamo-rijeka 1x @ 1.15 2. detroit-columbus 1 @ 1.5 3. rennes-troyes 1 @ 1.7 4. carolina-washington 1 @ 1.55 ulog: 100 kn dobitak: 430kn Share this post Link to post Share on other sites