ivsa 2 Posted November 11, 2007 Klub: Granicar Zagradje HM... Prilike: 15 (56%) 12 (44%) Udarci na gol: 8 1 Udarci u okvir: 7 1 Konačan rezultat: 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolinjo 0 Posted November 11, 2007 Klub: NK Udarnik Zablatje Tank Tenja Prilike: 14 (56%) 11 (44%) Udarci na gol: 3 4 Udarci u okvir: 3 3 Konačan rezultat: 0 0 ja uspio izvuci x sa prvim na tablici,iako sam ocekivao nekih 5-6 komada u svojoj mrezi... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif ..ali mi povredjena oba napadaca,sad ce biti veselo u sledecem kolu.... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted November 11, 2007 (edited) Kako izbrisati pst ? Edited November 11, 2007 by Kova Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 14, 2007 Kup u sjeni Klub: Klapzubova jeden Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 15, 2007 Klub: Bhoys United FC Roncwaux 06 Prilike: 12 (50%) 12 (50%) Udarci na gol: 5 1 Udarci u okvir: 4 1 Konačan rezultat: 2 1 Minuta 18: Brian Benjamin (Tomislav Pilić) 0 - 1 Minuta 52: Dale Bradford (Rafael Oskoruš) 1 - 1 Minuta 89: Dale Bradford (Rafael Oskoruš) 2 - 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 15, 2007 Klub: Marles Juniors Juventus Zagreb Prilike: 11 (48%) 12 (52%) Udarci na gol: 11 10 Udarci u okvir: 11 9 Konačan rezultat: 9 3 Minuta 1: Noah Barela (David Nahum) 1 - 0 Minuta 6: Ludwig Strohmaier 1 - 1 Minuta 6: Noah Barela (Lucien Staes) 2 - 1 Minuta 18: Ludwig Strohmaier (Jakov Tkalcic) 2 - 2 Minuta 25: Alexej Bla Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 16, 2007 11-16 12:14: A Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 16, 2007 11-16 12:14: A Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 16, 2007 U minusu si?? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Dobili ste ovaj tjedan 33603$ od sponzora. To uključuje osnovni iznos i iznos za dobru izvedbu. Troškovi plaća igrača su bili 32812$, a troškovi treninga 4500$. Raspolo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 16, 2007 Balgo tebi kada imas takvih problema! Ja sam u minusu jer sam kupio igrača malo skupljeg pa zato! iduci bi se tjedan to trebalo popraviti! A i it si u minusu ovaj tjedan ako ja to dobro vidim samo kaj imas dobru zalihu! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Prema ovom izvješću sam svaki tjedan u minusu, ali sam zapravo u velikom plusu jer ovo su ti novci koje dobiješ od sponzora i novci koje potrošiš na plaće... Pravo moje stanje za prošli tjedan kad se sve zbroji i oduzme je +28857$. To mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 16, 2007 Prema ovom izvješću sam svaki tjedan u minusu, ali sam zapravo u velikom plusu jer ovo su ti novci koje dobiješ od sponzora i novci koje potrošiš na plaće... Pravo moje stanje za prošli tjedan kad se sve zbroji i oduzme je +28857$. To mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 16, 2007 Da znam samo kaj sam ja ovaj tjedan kupio igrača za 39000 pa sam zato uletio u minus ali iduci tjedan cu se vratit na nulu! Samo da jos rezultati budu dobri onda je to to! Nije loš igrač samo što ima 31 god i vještine će mu samo opadati a i konstitucija mu je koliko vidim slaba. Ali mislim da će biti odličan kao prednji vezni. I ja tra Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 16, 2007 Nije loš igrač samo što ima 31 god i vještine će mu samo opadati a i konstitucija mu je koliko vidim slaba. Ali mislim da će biti odličan kao prednji vezni. I ja tra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted November 16, 2007 To je jednino problem kaj je malo star ali posluziti ce jako ( bumo jos vidili ). Neznam na koji poziciju cu ga staviti ali razmiljam izve Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted November 16, 2007 Pa pošto ima dobar finishing bolje da ga staviš na prednjeg veznog jer krilo ti to neće koristitiDa to je istina ali imam 2 dobra napadača i ako jos stavim prednjeg veznog djeluje mi to pre ofanzivno, a nebi htio napadača pa igrati sa jednim!A sa jednim centralinim veznim mi je malo pre rizicnio igrati Quote Share this post Link to post Share on other sites