El Presidente 0 Posted September 4, 2007 (edited) Litva- Edited September 4, 2007 by El Presidente Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted September 4, 2007 Grčka-Srbija(-7,5) 1 @ 1,80 @ 20,30h @ Germania ulog:7/10 O Grčkoj se sve zna, oni su Europski prvaci, igraju jaku obranu, a napadom diktiraju Papaloukas i Diamantidis koju će uz odličnu obranu odigrati i svoju rolu u napadu, jučer se u napadu istaknuo Spanoulis, a jedini nedostatak ovoj momčadi je Fotsis koji je potrgao prst 10-tak dana prije prvenstva. Srbi su me jučer razočarali, gledao sam tekmu i nisu pokazali ništa. Gurović je standardno dobar, iznenadio me mladi play Teodosić koji je dosta racionalno organizirao igru, ali Miličić je "lopata" i to teška, a Kirilenko ga je doslovno pojeo, toliko mu je "banana" podjelio i totalno ga nadskakao i zabio 24 koša i donio Rusima zaslu Quote Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted September 4, 2007 20:30 Njemačka - Turska under 143.5 @1.90 Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites