littlepimp 13 Posted September 8, 2007 (edited) Izvor index.hr "NITI utakmice hrvatske reprezentacije ne mogu proći bez navijačkih nereda. Jutros oko 6.30 sati skupina Bad Blue Boysa čekala je pripadnike Torcide, no kada se oni nisu pojavili "dobri" su bili i pripadnici Kohorte koje su napali letvama i palicama. "Sačekuša" se dogodila u ulici Grgura Ninskog u Zagrebu. Bad Blue Boysi su namjeravali napasti navijače Hajduka koji su trebali doći na utakmicu Hrvatska-Estonija, no kako ih nisu našli napali su pripadnike Kohorte. Nije poznato koliko je osoba sudjelovalo u tučnjavi u kojoj su korištene letve i palice. U tučnjavi je teško ozlije Edited September 8, 2007 by littlepimp Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted September 8, 2007 Jos jednom kazem OVDJE SMO KAKO BI POMOGLI JEDNI DRUGIMA U KLADJENJU jake pomoći od svih 1000 i kusur registriranih korisnika oko kla Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted September 8, 2007 Da ti iskreno kazem ja nikad ni ne citam analize ni na jedom orumu nego odem vidjeti pod listice i live tko sta igra. A ovaj forum je da si pomazamo u kladjenju kako sam i napisao a sada koliko cemo pisati analiza je neka druga stvar http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted September 8, 2007 Hmmm, pa u šta se ovo pretvara!?? Ja stvarno ne razumijem... Pa nisam se ja htio ku****i nego sam samo napisao sportsku zanimljivost koju sam pročitao na rtl-u pošto je bila napeta situacija izme Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted September 8, 2007 Ok,meni je izgledalo kao kur*** ali ok ako nije. Moja greska SORRY. Kazem ja tebe ne napadam nego sam samo dao tvoj primjer da ti nisi napisao napisao bi netko drugi. Ali to je sporedna stvar htio sam naglasiti gluposti nasih navijaca Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted September 8, 2007 Očito se ne vidi onaj dio kad je PIMP citirao ili šta već Stosya, iskreno niti me ne zanima to ni najmanje... Htio bih samo reći neku riječ o ovim sranjima što svakodnevno (čitaj: prije ili za vrijeme svake tekme HRVATSKIH klubova ili repke prire Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted September 8, 2007 Slazem se sa tobom u vecini stvari GUINNESS Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted September 8, 2007 Mislim da bi se svi ovdje mogli slagati sa većinom mojih mišljenja... Ako ne slušam kontra mišljenja, mo Quote Share this post Link to post Share on other sites