Bosnia 0 Posted September 14, 2007 (edited) a danas ovako: Njemačka 2. liga Kaiserslauten-Paderborn tip 1 @1,80 Nekedasnji prvoligas i prvak Njemačke jos uvjek nema pobjedu ove sezone.Danas prilika odlicna jer im u goste dolazi ekipa koja jos nije postigla gol ove sezone.Osim toga ako misle da uhvate prikljucak za prva 3 mjesta onda danas mora pobijediti ili su im sanse minimalne ili bolje receno nikakve za plasamn u Bundesligu.Idealno za neki kombo. Austrija 2 liga Leoben-Karnten..tip 1 @1,5 , h 0:1 @2,20..over 2,5 @1,6.. Vec nekolikio kola se kladim protiv ekipe Karntena i do sada su mi se jako isplatitli.Nevidim nikakve promjene u ekipi,ekipa i dalje u rasulu i sluzi ostalim timovima za popravljanje gol razlike.Leoben je ekipa koja tradicionalno igra dobro kod kuce i tu osvaja vecinu svojih bodova.Ako bude sev reguralno nebi trebala pobjeda domacina doci u pitanje a ocekujem da lagano pokriju i hendi. Bad Aussee SV - Schwadorf ASK tip over 2,5..@1,6 Dvije ekipe koje su meni licno jos uvjek velika nepoznanica,igraju nepredvidivo,posebno Bad Ausse-ono sto im je zajednicko jeste da na njihovim utakmicama pada dosta golova.Domacin u 4 utakmice kod kuce 17 golova i samo jedna nije otisla o over,dok su ostale sve otisle u over 3,5..dok gost sa druge strane ima u gostima 4-7 u 3 utakmice i na svakoj su dali barem jedan gol dok su isto tako primali minimalno 1. Austrija Lusteanu-Austrija Am...tip oba daju gol @1,6..derbi danasnjega kola..igraju prvopplasirani domacin i drugoplasirani gost koji je ujedno i najbolji gost u ligi dok je A.Lusteanu najbolji domacin.U takvoj utakmici za mene jedini logican tip u ovakvoj ligi kakva je Austrijska 2 . liga je oba daju gol @1,6.Tradicija kaze da samo 2 susreta do sada nisu zavrsila sa oba daju gol od ukupno 8. Holandija 2. Emnem-Omniworld..tip over 2,5 @1,6..,cist over za mene. Volendam-Go Ahead tip over 2,5 @1,6...gledajuci tradiciju ova dva kluba gdje od 14 utamica je 13 otislo u over,meni nista drugo nije za odigrati nego over ,osim toga ako pogledamo kako ove sezone igraju ta dva kluba-Go Ahead samo jedan utakmica nije otisla u over i to su dobili RBC sa 0-2 u gostima, a Volendam u dvije gostujuce utakmice nije otisao u over,-dobili su jandoga Top Ossa sa 0-2 u gostima,znaci domacin kriv sto nije bio over :lolcina: i kada su gostima dobili u drugom kolu slabasnu fortunu sa 0-1,ostalo su sve bili overi.Danas mislim da su relane sanse da utakmica ode u over,jer je Go Ahead kvalitetna ekipa i igraju za sada dobro u gostima,Razmisljao sma prvo o tipu oba daju gol -prvenstveno zato sto Go Ahead nema jos remi u prvenstvu,ali sam gledao njihov h2h i samo jedan puta je bio remi i to 2-2,a dok je tip oba daju gol prosao 11-od 14 puta a over 13 od 14, ja idem na over ali svakako mislim da i opcija oba daju gol bi trebala da dode.Inace ova dva tipa igram kao duble.. Ostali mecevi kratko Fortuna-AGOVV po meni value je u tipu 1,dvije lose ekipe,po meni prednost domacinu,koji je podosta ulozio u tim ali nema nekoga efekta,ocekujem veceras pobjedu domacina kvota @2,20 Zwole-Vendam oba daju gol @1,5..svojevrstan derbi ovoga kola,opcija oba daju gol po meni najbolja. Helmond-Den Bosch-tip oba daju gol @1,6...i Helmond i Den Boch su zabili gol na svakoj utakmici do sada-tradicija kaze da se to cesto desava i u medusobnim susretima-6 od 10,nije neki procenat ali samo naj jednoj utakmici kada je Helmond bio domacin nije dosao taj tip.Meni dovoljno za oba daju gol. ------------- Edit by Tuto: Kada se otvori topic Nogomet, na vrhu piše Kako se otvaraju nove teme? Pa, pogledaj. Pozdrav i sretno. Edited September 14, 2007 by Bosnia Quote Share this post Link to post Share on other sites