Locator 0 Posted September 23, 2011 Vrhunska kenjara http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif nisam znao sta me snaslo a bilo je jbt,tako kad se igra na veće kvote deluje lakše pogoditi nego u poslednje vreme kad treba napraviti kvotu tipa 3...il tako nešto...al dobro je,ne zalim se bas toliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted November 6, 2011 Ja sam jednom uplatio sistem za 100 dinara i dobio sam 46.Naravno momentalno sam otisao da naplatim dobitak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 24, 2012 Moj dobitak vredan pomena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 24, 2012 nemam dokaz, ali evo znam napamet: francuska-italija na euru proslom. 4 para: prvi penal za italiju, prvi crveni za francuze, prvi strelac pirlo i tacan rez 0:2. sve to na jednom tiketu a doslo u par minuta. sa pola evra na 2200 evra Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted March 24, 2012 imam i svedoke na ovom forumu: ronaldinjo, pirlo, cr7, Quote Share this post Link to post Share on other sites
diesel 0 Posted March 26, 2012 nemam dokaz, ali evo znam napamet: francuska-italija na euru proslom. 4 para: prvi penal za italiju, prvi crveni za francuze, prvi strelac pirlo i tacan rez 0:2. sve to na jednom tiketu a doslo u par minuta. sa pola evra na 2200 evra Svaka čast!! Jos si malo i dobio, ovako gledajuci vjerojatnost da ova 4 dogadjaja pogodis na jednoj utakmici su valjda 1 naprema milijun Najveci: 1800 EUR Najmanji: 15kn, prvi listic u zivotu, tada je sve krenulo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 26, 2012 Najmanji: 15kn, prvi listic u zivotu, tada je sve krenulo hahaha mislim da su svi tako krenuli Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 31, 2012 osjećam se kao da nisam ni najmanji ni najveći ikad dobio.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ZOKISOJER40 1 Posted March 31, 2012 osjećam se kao da nisam ni najmanji ni najveći ikad dobio.... e bas to Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 31, 2012 ako mi kiša prekine ovaj tenis ona i meni bude 4 km dobitak :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted April 30, 2012 3.5kn ..najmanji ..prosla kombinacija na koju je bilo uplaceno 20kn Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 29, 2012 E i ja cu da se pohvalim malo:-) Najmanji dobitak mi je bio oko sadasnjih 5eura na uplacenih 0,50 centi.To je bilo daleke 1998 i prva uplata i prvi dobitak mi je to bio.A najveca isplata mi je bila pre tri godine oko 1200 eura!Pogodio sam 12 fikseva.Necete mi verovati,ali 11 dvojki sam pogodio i jedan kec!I to samo englezi!Ni sada nisu losi dobici,ali nije vise kao nekad Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted May 29, 2012 najmanji na sistemu i to na uplacenih a neznam oko 10 kn dobio 1 kn i nesto sitno...hehehehehrhe taman za dvije žvake Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted May 29, 2012 Zato ja nikad nisam igrao sisteme jer su losi skroz.Tu treba dobro da se uplati da bi se i dobilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
drakula 0 Posted May 29, 2012 Zato ja nikad nisam igrao sisteme jer su losi skroz.Tu treba dobro da se uplati da bi se i dobilo a to je istina,ali znas ono kad si mlad i neiskusan pa te svaka kuna razveseli tj. dobitak :P Quote Share this post Link to post Share on other sites