spiro 0 Posted October 15, 2007 (edited) evo procito sam ono na portalu o sigurnom dobitku i skinuo onaj program pa me samo zanima jel ko uspiko nac dosad kakav par da je bio u plusu ja sam bio izvuko par derbija al sam isto bio u minusu 3 kune tako da neznam jel je to uopce moguce u nasim kladionicam eto samo me zanima jel ko uspio dosad nac kakav par da je bio u dobitku Edited January 30, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 15, 2007 evo procito sam ono na portalu o sigurnom dobitku i skinuo onaj program .... Ja gledam portal i ne znam o čemu se radi. Budi jasniji. Koji progam i kakav siguran dobitak? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted October 15, 2007 (edited) Ja gledam portal i ne znam o čemu se radi. Budi jasniji. Koji progam i kakav siguran dobitak? evo nisam moga jasnije objasnit bar ja neznam sad jesam li ovo dobor hosta neman pojma Edited October 15, 2007 by spiro Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted October 16, 2007 je i ja sam skinuo program...treba dosta vremena, barem 1h na dan za proučavanje parova.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted October 16, 2007 je i ja sam skinuo program...treba dosta vremena, barem 1h na dan za proučavanje parova.. jesi uspija nac kakav takav par a da je u nasim kladionicama ja sam jedan dan a prisa sigurno 30 parova i nista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 16, 2007 Na internetu se mogu naći portali koji vode takvu 'sure bet' statistiku, ali postoji udru Quote Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted October 16, 2007 Na internetu se mogu naći portali koji vode takvu 'sure bet' statistiku, ali postoji udru Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrny6 0 Posted January 30, 2008 Ja gledam portal i ne znam o čemu se radi. Budi jasniji. Koji progam i kakav siguran dobitak? mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 31, 2008 pa bet-club org portal pobogu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baksuz 0 Posted February 8, 2008 Je istina je da u zemaljskim kladama se to ne isplati jer MT maltene uzmu taj postotak koji prelazi da bi par postao surebet, a rijetko kada se na Quote Share this post Link to post Share on other sites
Astalavista 0 Posted February 11, 2008 Sure bet se najbolje pravi kombinacijom lokalna kladionica Quote Share this post Link to post Share on other sites
fole13 0 Posted July 26, 2008 Za sure bet treba imati novca da bi bilo isplativo bar 5000 eura i otvoriti racun na jedno 25 online kladionica Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted July 26, 2008 Evo jedan link sure betova..ali za ovakve stvari morate biti ekspresni..meni se samo jednom desilo da sam slucajno naso sure bet na dvije klade kojima se koristim i na kojima sam slucajno imo neš love.. http://www.betbrain.com/viewer/surebet/site/0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
fole13 0 Posted July 26, 2008 Da kolega jako je tesko naci sure bets jos jedna je mana sto postoji mogucnost da ga ulovis a kladionice smanje kvotu i ti spusis lovu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted July 26, 2008 Za surebet treba imati dosta vremena, novaca i živaca, da bi se isplatio...a rizik od većeg gubitka love je uvjet prisutan, jer nikad ne znaš da li će kladionica poništiti okladu koju si trebao dobiti... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites