Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

evo procito sam ono na portalu o sigurnom dobitku i skinuo onaj program pa me samo zanima jel ko uspiko nac dosad kakav par da je bio u plusu ja sam bio izvuko par derbija al sam isto bio u minusu 3 kune tako da neznam jel je to uopce moguce u nasim kladionicam eto samo me zanima jel ko uspio dosad nac kakav par da je bio u dobitku

Edited by Tuto
Posted

evo procito sam ono na portalu o sigurnom dobitku i skinuo onaj program ....

Ja gledam portal i ne znam o čemu se radi. Budi jasniji. Koji progam i kakav siguran dobitak?

Posted (edited)

Ja gledam portal i ne znam o čemu se radi. Budi jasniji. Koji progam i kakav siguran dobitak?

Posted Image

evo nisam moga jasnije objasnit bar ja neznam sad jesam li ovo dobor hosta neman pojma

Edited by spiro
Posted

je i ja sam skinuo program...treba dosta vremena, barem 1h na dan za proučavanje parova..

jesi uspija nac kakav takav par a da je u nasim kladionicama ja sam jedan dan a prisa sigurno 30 parova i nista

Posted

Na internetu se mogu naći portali koji vode takvu 'sure bet' statistiku, ali postoji udru

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Da kolega jako je tesko naci sure bets jos jedna je mana sto postoji mogucnost da ga ulovis a kladionice smanje kvotu i ti spusis lovu