orijent 0 Posted November 1, 2007 13:00, Pandurii TG Jiu - Rapid Bucuresti, tip 2, 1.80 13. kolo 1. rumunjske lige, Pandurii koj trnutno sa 10 bodova zauzima 16. mjesto na svom stadionu dočekuje Rapid iz Bukurešta koji je dosad sakupio 12 bodova više. Pandurii je svoje posljednje bodove upisao domaćom pobjedom nad Gloriom Buzau 3:0 još 31. 08. 2007, a od tada imaju seriju od 6 uzastopnih poraza sa samo jednim postignutim golom, istina nisu ih mnogo ni primili, tek 7, a zadnjih 5 susreta pora Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 1, 2007 Prva liga Rumunjske 13.00 Pandurii TG Jiu - Rapid Bucuresti tip UNDER 2.5 ,kvota 1.90 8/10 kladionica Atlantik Zao mi je sto se moja analiza odnosi ,isto kao i Orijentova, na ovaj par iz Rumunjske lige.Moj tip i analiza ipak vode na drugu stranu i nadam se da i ako me neko poslusa , da se nece se pokajati. Ekipa domacina je ove sezone odigrala 6 meceva na svom terenu i samo jednom je bilo vise od 2 gola po utakmici.Cak 4 utakmice su izgubili ili dobili samo sa 1-0.Zanimljivo je i to da i na gostovanjima primaju malo golova, sto navodi na zakljucak da imaju cvrstu obranu.Cak zadnjih 6 utakmica ,sto kuci sto na strani , su imali konacan rezultat 0-1. Rapid je ekipa iz samog vrha ali su ipak prosle nedelje kiksali na domacem terenu od vodece ekipe Kluja i sad zaostataju za vodecim 5-8 bodova. Imaju iskusnu ekipu koja je pojacana sa bivsim napadacem Partizana P.Boja i crnogorcem Bozovic.Ipak i pored samo jednog poraza imaju cak 4 remija od cega cak 2 na domacem terenu. Smatram da je za ocekivati da se ovaj mec zavrsi ili sa tesnom pobedom gostiju ili sa remijem ali naravno sve u okviru UNDERA. Na kraju bih naveo i glavni razlog zasto sam se odlucio za ovaj tip : Danasnji rivali su do sada odigrali medjusobno 5 meceva i cak 4 meca su bila u okviru UNDER -a.( 80%) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 1, 2007 7278 - 20:45 - Feyenoord - Groningen - 1 - 1.45 - Stanleybet U večerašnjoj utakmici nizozemskog kupa sastaju se dva stara znanca koji imaju podosta neraščišćenih računa. Naime, u zadnjih pet me Quote Share this post Link to post Share on other sites
shakazulu 0 Posted November 1, 2007 (edited) Danas još dva susreta kupa. Fejnord dočekuje Groningen koji je ovu sezonu počeo relativno loše , od 9 susreta ima 4 2 3 . Fejnord je počeo strašno,kao domaćin ima 4 pobede i 10:0 gol razliku, kao gost i ma 3 0 2 i 7:7 g.r. U zadnjem kolu je kao gost izgubio 2:0 od Twentea , ali je poraz bio neminovan jer je Fejnord igrao katastrofalno, u Edited November 1, 2007 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites