Hrvat 0 Posted March 25, 2006 je li zna tko za metodu kla Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 25, 2006 Neman pojma - kakva je to metoda ?? Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 25, 2006 Google ništa neizbaciva - znači rjetko ko je čuo uopće za to! Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 25, 2006 zato jer se piše HUSKY !!!! Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 25, 2006 našao sam link za tu metodu: http://www.nogonet.com/index.php?option=co...=715&Itemid=527 ja je osobno nikad nisam probavao, ali mislim da je dosta sigurna... Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 25, 2006 Koliko sam shvatio uzmeš 6 parova ! Odigraš 1. Listić: 1 tekma vs 2 tekma (1 par) 3 tekma vs 4 tekma (2 par) 2. Listić: 5 tekma vs 6 tekma (3 par) 7 tekma vs 8 tekma (4 par) 3. Listić 9 tekma vs 10 tekma (5 par) 11 tekma vs 12 tekma (6 par) Koeficijenti svake tekme su: 1,6 - 2,0; maksimalno 2,2. A tra Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 25, 2006 ja sam to mislio igrat, al mislim da se ne treba igrat baš 6 parova... mislio sam uzet i manje koefe i stavit na jedan listić... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 25, 2006 Pogledat ću ovu strranicu pa ću vidit o čemu se radi - pa ću pokušat to malo pojasnit Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted March 25, 2006 ja nesto slicno igram, samo mi je ulog veci i nije strikno 6 parova. Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted March 26, 2006 ja sam to mislio igrat, al mislim da se ne treba igrat baš 6 parova... mislio sam uzet i manje koefe i stavit na jedan listić... Radi se o tome da pogotkom barem jednog listica vracas sav ulog. Zato i je min. koef. @1.60. A eventualnim pogotkom drugog ili treceg zaradjujes. Ovo bi trebalo malo isprobati. Opet sve zavisi o odabiru i kombiniranju parova na listic. Mislim da bi se tenis i kosarka mogli dobro slagati u kombiniranju jer nema x (barem je rijetko sto se kosarke tice). U svakom slucaju ja cu malo probati. Share this post Link to post Share on other sites
karl5 0 Posted March 26, 2006 Mislim da bi se s ovom metodom stvarno i moglo nešto zaraditi, ali ima mali nedostatak što ako nema 6 parova sa koef. 1,6 kao npr. radnim danima to znači da bi ovo mogli koristiti samo za vikende http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Ja ću je svakako isprobati :o Share this post Link to post Share on other sites
Darko D 0 Posted March 26, 2006 Mislim da bi se s ovom metodom stvarno i moglo nešto zaraditi, ali ima mali nedostatak što ako nema 6 parova sa koef. 1,6 kao npr. radnim danima to znači da bi ovo mogli koristiti samo za vikende http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Ja ću je svakako isprobati :o Jebate, koliko nas ima? :o Nije bitno mozes rastegnuti i na dva ili tri dana. :idea: Share this post Link to post Share on other sites
karl5 0 Posted March 26, 2006 :o Ma svaka je metoda dobra samo da se dobiva :o Share this post Link to post Share on other sites