grandmasterchief Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Split-Cibona 17:00 2 1,60 NLB liga.. Cibona se trenutno nalazi 5.mjestu sa 4 pobjede i 3 poraza,pobijedlila je Hemofarma,Budućnost,Vojvodinu, Quote
inter Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 17:00 Partizan(-6,5) - Crvena Zvezda 1 @2.00 Pinnacle Definitivno derby dosadašnjeg dijela Nlb lige i dvije momčadi koje su zasada pokazale najbolju igru.Iako sam puno puta igrao protiv Zvezde moram im priznat da sve ove pobjede moraju nešto značit i da nisu tako jadni kako sam ja u glavi sebi označio.Pobje Quote
statisticar Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Subota 3.11. NBA (1:35 po našem vremenu) 1851 Milwaukee-Chicago tip : X2 1.6 Premier Dakle, treće kolo, sastaju se momčadi bez pobjede, obe po dva poraza, netko će morati ovaj put pobjediti i ja tipujem na goste. Chicago prvi put nakon 90-tih i moćnog Jordana ima malo ozbiljniju ekipu bar za finale divizije. Karakteriska ove ekipe je brza, tranzicijska košarka, ne iskače pojedinac već u igri aktivno sudjeljuju i igrači s klupe.To je stil koji gaji njihov trener (Scott Skiles) i prošlu sezonu samo je jedan igrač imao 35 minuta u igri. Naravno to je Luol Deng koji je imao skoro 23 poena i 9 skokova po utakmici. I ove sezeone će biti jedan od glavnih igrača pogotovo ako uspije zadr Quote
Recommended Posts