m&m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 19:30 King - Ditty 2@1.90 (SuperSport) Cetvrtfinalni susret WTA turnira u Quebecu dviju Amerikanki, mladjahne Vanie King i 10 godina starije Julie Ditty, barem sto se tice danasnje (siromasne) ponude kladionica za zenski tenis, mislim da bi mogao biti zanimljiv. Kladionice su kao favorita u ovom mecu postavili King, medjutim cini mi se da su u ovom slucaju pogrijesili. Razlika u rankingu i osvojenim bodovima ove sezone je neznatna, King je 113. sa osvojenih 309 bodova dok je trenutno Ditty 122. sa 294 boda. Jedini medjusobni susret odigrale su 2005. godine u San Franciscu, King je bila bolja i to rezultatski najuvjerljivije moguce tzv. biciklom 6:0 6:0. Tako nesto ne vjerujem da ce se ponoviti.. stovise nadam se revansu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Sto se tice ove sezone Ditty je puno vise igrala (gledajuci ukupno WTA i challengere), ukupan omjer pobjeda i poraza ima 48-24, dok je kod King omjer 21-24. Obje su ove godine malo nastupale u dvorani, King 3-2, Ditty 5-0. Ditty ima osvojena 3 ITF turnira u singlu i dva u paru, King 2 WTA turnira u parovima. King je u ovaj turnir usla direktno, u 1. kolu bolja je bila od Kremer 6:2 6:1, a u 2. od Voracove 6:2 4:6 6:2. U Quebecu je Ditty odigrala vec 5 meceva, 3 u kvalifikacijama i 2 u glavnom turniru (Jozami 6:7 7:6 6:2; Tetreault 6:2 4:6 6:1; Jidkova 7:5 6:0; Cornet 7:5 6:3; Ani 6:3 6:3), iz meca u mec barem rezultatski to izgleda sve bolje i uvjerljivije. Prednost za Ditty mogla bi biti i to sto je ljevakinja.. a i iskustvo bi izmedju ostalog trebalo biti na njenoj strani. Sve u svemu, moj izbor je Ditty @1.90. Quote
Recommended Posts