eagle_1313 3 Posted November 6, 2007 Albanska 1. liga Elbasani - Shkumbini Rječ je o dvije solidne ekipe koje se dr Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted November 7, 2007 Fenerbahče-PSV 1 @ 2,00 @ 20,45h @ Germania Danas je na rasporedu 4 kolo u skupini G kojoj 3 ekipe ravnopravno konkuriraju za prolazak dalje. Fenerbahče dr Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar 0 Posted November 7, 2007 20:45 Manchester Utd-Dynamo Kyiv , h 0 : 1 tip 1 , @1,50 , Supersport , 10/10 Manchester dočekuje na Old Traffordu Kijevljanje u 4. kolu skupine F Lige prvaka.U prošlom kolu Manchester je gostovao u Kijevu i lagano pobijedio 4:2.Utakmica je bila riješena već prije kraja prvog poluvremena kada je Manchester imao dva gola prednosti.Nakon tri kola u skupini F Mancha ima svih 9 bodova i sa pobjedom večeras će i teoretski osigurati drugi krug dok Kijevljani nemaju ni boda , a na tome će ostati i nakon večerašnje utakmice.Mislim da će gosti puknuti pod pritiskom Old Trafforda i nogometnih veličina poput C. Ronalda , Rooneya , Teveza , Giggsa i ostalih zvijezda Sir Alexa Fergusona.Kijevljani nisu ona tvrda momčad kao nekad , imaju problema i u domaćem prvenstvu , a u Ligi prvaka ove sezone nisu uzeli ni bod.Velika je razlika u kvaliteti ove dvije momčadi i mislim da će se to vidjeti i u večerašnjoj utakmici gdje očekujem laganu pobjedu Vragova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted November 7, 2007 Petre isto sto sam napisao i za tvoju drugu analizu. "Bez uvrede Petre ali ovo nije analiza nego cista i nepotpuna statistika bez tvog razmisljanja. Pozdrav" Potrudi se malo vise jer Tuto inace ovakve analize ne priznaje u natjecanju koliko sam do sada pratio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 8, 2007 Petre isto sto sam napisao i za tvoju drugu analizu. "Bez uvrede Petre ali ovo nije analiza nego cista i nepotpuna statistika bez tvog razmisljanja. Pozdrav" Potrudi se malo vise jer Tuto inace ovakve analize ne priznaje u natjecanju koliko sam do sada pratio. Jedina analiza koja u ovom ciklusu nije priznata je analiza od pet rečenica Shakazulu. Očekujum da analize ipak imaju 'glavu i rep', pa bez obzira na sve ova ipak nije za poništiti, tim više šta ni par nije bio za neku posebnu analizu, pa je analiza i priznata, kao i još neke druge sa sličinim tekstom. Očekujem ipak malo više truda osim 'priče'. Quote Share this post Link to post Share on other sites