Dwiz Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Besplatno 5 eura !!! Free Bonus nagrada za 200 Sportingbet korisnika. Prijaviti se mozete email porukom na administracija@sportingbet.com sadrzaja FREE BONUS i vase korisnicko ime(svaki mjesec jedanput). Izvlacenje;Srijedom! Promocija traje do 8 mjeseca! PRIJAVITI SE MO Quote
Tuto Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Da li trebaš prije postati njihov pretplatnik, pa tek onda ideš u bubanj i ako si izvučen dobiješ još bonus? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tuto Quote
Dwiz Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Samo se učlaniš u kladionicu (ne trebaš ništa uplaćivati) i onda pošalješ mail i ako te izvuku dobiješ 5 eura! Svaki mjesec izvlače 200 korisnika. Quote
leema Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Evo dobio sam tih 5 eura al sam ih odmah potrošio (ko me jebe kad se kladim na WNBA All-Star), kako sam te razumio ja još jednom mogu poslat mail u 8. mjesecu da dobijem bonus. Quote
Recommended Posts