Dwiz 65 Posted March 25, 2006 Besplatno 5 eura !!! Free Bonus nagrada za 200 Sportingbet korisnika. Prijaviti se mozete email porukom na administracija@sportingbet.com sadrzaja FREE BONUS i vase korisnicko ime(svaki mjesec jedanput). Izvlacenje;Srijedom! Promocija traje do 8 mjeseca! PRIJAVITI SE MO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 25, 2006 Da li trebaš prije postati njihov pretplatnik, pa tek onda ideš u bubanj i ako si izvučen dobiješ još bonus? http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 25, 2006 Samo se učlaniš u kladionicu (ne trebaš ništa uplaćivati) i onda pošalješ mail i ako te izvuku dobiješ 5 eura! Svaki mjesec izvlače 200 korisnika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
leema 0 Posted July 13, 2006 Evo dobio sam tih 5 eura al sam ih odmah potrošio (ko me jebe kad se kladim na WNBA All-Star), kako sam te razumio ja još jednom mogu poslat mail u 8. mjesecu da dobijem bonus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted July 13, 2006 Svake srijede je izvlačenje... mo Quote Share this post Link to post Share on other sites