thezemo 0 Posted March 31, 2006 kao što je eKich rekao danas nema neke ponude za kasne parove na koje jedino mogu stavit jer nisam mogao prije doć tu na forum, zato sam se odlučio na isti par ko i on jer ću se kao i jučer pouzdati u me Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 31, 2006 SuperSport 23:55 - 12959 - L.A.Clippers (pk) - Utah Tip: 2/1 Kv.: 6,25 Ulog 10/10 Uvjet: Poluvrijeme/kraj Utah je nakon nekoliko loših igara počela dobro igrati kada su joj se vratili ozlije Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 31, 2006 R.SCHUMACHER tip2(1-2mjesto-kalifikacije) koef. 25.00 (05.00h)Supersport... ulog 10 bodova... ef nema šta ojašnjavt već vam pokušat pomrsit račune...ehehehehhe... oće se priznat ovo ako pogodim...???što naravno neću...al za svaki slučaj...ehehehe... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 31, 2006 Naravno de će ti se priznat - AKO POGODI Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted March 31, 2006 Eto izgubio ja i to 0:4 hahaha Mrak. Opet sam na 97 bljak. Kao da nisam ni igrao. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 31, 2006 Ima li, nema li sutra takmičenja za travanj? Dwiz ništa ne govori? Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 31, 2006 Ma bit će 100% - obavjestio bi nas valjda da je drugačije Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 31, 2006 F1-POLE POSITION - VN Australije - Melbourne - 05:00 h Fernando Alonso - prvi na kvalifikacijama @ 3,50 - supersport Riskirt ću pa šta bude neka bude - kad je bal nek' je maskembal!!! Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted March 31, 2006 F1-POLE POSITION - VN Australije - Melbourne - 05:00 h Fernando Alonso - prvi na kvalifikacijama @ 3,50 - supersport Riskirt ću pa šta bude neka bude - kad je bal nek' je maskembal!!! Naranvno punokrvni ulog od 10 bodova! Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted April 1, 2006 kao što je eKich rekao danas nema neke ponude za kasne parove na koje jedino mogu stavit jer nisam mogao prije doć tu na forum, zato sam se odlučio na isti par ko i on jer ću se kao i jučer pouzdati u me Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted April 1, 2006 F1-POLE POSITION - VN Australije - Melbourne - 05:00 h Fernando Alonso - prvi na kvalifikacijama @ 3,50 - supersport Riskirt ću pa šta bude neka bude - kad je bal nek' je maskembal!!! e eagle mislim da ti se sad taj par nebi smio priznati jer si ga igrao 1.4. !!! ja sam za da ti ga ponište?? Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 1, 2006 E, moj 'eKICh'. Nije mi namjera s tobom polemizirati, ali da neko mo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 1, 2006 E, moj 'eKICh'. Nije mi namjera s tobom polemizirati, ali da neko mo Share this post Link to post Share on other sites