Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pravila natjecanja:

1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma

2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola

Posted

Sedan-Brest 01

1. i 16. klub. Statistike ovdje.

Laku noć, saznat ću je li me tko pobijedio tek u subotu navečer http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Bez namještanja, molim, dok me nema! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif

tip 01, koef. 1.62, Victoria Chandler (vcbet.com)

Posted

EAGLE_1313 neznam sta ce dwiz odluciti u vezi s onim jucer,ali ja ipak povlacim ono sto sam rekao neznam kad si ti napisao da si krivo tipovao poslije utakmice ili na samom pocetku ako je bila 3/3 ili 2/3 i da si ti to poslao ja ti to nebi uvazio.sorry ali nije posteno prema ostalim clanovima.

Posted

EAGLE_1313 neznam sta ce dwiz odluciti u vezi s onim jucer,ali ja ipak povlacim ono sto sam rekao neznam kad si ti napisao da si krivo tipovao poslije utakmice ili na samom pocetku ako je bila 3/3 ili 2/3 i da si ti to poslao ja ti to nebi uvazio.sorry ali nije posteno prema ostalim clanovima.

Pa zar nije bilo očito iz teksta da san tio igrat x/1, još san napisa "prvo će Kloten malo stisnit pa će biti trećina x, a na kraju će dobit Lugano" - u

Posted

zadnji dan u mjesecu ajd idemo ovako:

NBA-

New Orleans-Memphis=X @13.00 ssport

Ulog:10/10

Nema posebnih razloga to mi se cini onak najuvjerljivije i najbolje za kraj mjeseca jos da ga zdrmam!!

Posted

Pardon, Komentar je da HV vodi u ovom natjecanju sa 3:1 Farjestad, a Farjestad je uspio dobiti jednu tekmu uvjerljivih 5:0, kod kuće, ali koliko znam HV je tada imao nekih poteškoća..

Posted

Pa zar nije bilo očito iz teksta da san tio igrat x/1, još san napisa "prvo će Kloten malo stisnit pa će biti trećina x, a na kraju će dobit Lugano" - u

Posted

Carolina-Florida tip 1 1.85 SuperSport 23:55

Nemaš baš neku ponudu i ovaj mar me je vukao nadam se da sam dobro pogodil

Ulog 10/10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...