grandmasterchief 0 Posted November 26, 2007 LA CLIPPERS - HOUSTON Clippersi su u ovu sezone krenuli relativno dobro trenutno su na omjeru polovičnom omjeru od 6 pobjeda i 6 poraza,gubili su od jakih momčadi Hornetsa,Cavsa,Sunsa,tu i tamo bi ima se znao dogoditi koji kiks,Chicago i Golden State,ali većinom ono šta trebaju pobijediti oni pobjede!Igraju dobro,lijepo ih je za gldati,pogledao sam tekmu gdje su pobijedili Denvera i ako ponove samo polovinu onoga što s uradili protiv njih Houston nema nikakve šanse.Njihovi najbolji igrači su S.Cassel,iskusni,snala Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted November 26, 2007 Sacramento - San Antonio - 2 @ 1.60 Super Sport San Antonio je sinoćnjom pobjedom zasjeo na vrh NBA lige sa 12 pobjeda i samo 2 poraza. Sve mi se čini da večeras nastavljaju taj niz nepobjeivosti. Pobjedili su u zadnjih 5 utakmica i sve redom sa preko 10 razlike, neke čak i sa 20 razlike. Očito im nesmeta kada igraju u gostima iako su sve proaze o Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted November 26, 2007 NBA liga , 4:55 h po našem vremenu Golden State Warriors - Phoenix Suns Ispod 236.5 poena @ Bet 365 Tečaj : 1.40 Jedan statistički par od mene. Radi se o dvije napadačke ekipe koje forsiraju Run and Gun košarku, to znači igra bez mnogo filozofije i taktike, brzinski prenos lopte do odličnih šutera , igra bez skoka u napadu.Proizvod Run i Gun košarke je veliki broj poena i veliki broj pokušaja van linije 7 metara.Da bi ekipa imala rezultata iz Run and Gun postave igre treba zadovaljiti tri vrlo va Quote Share this post Link to post Share on other sites
kgb 0 Posted November 26, 2007 Portland Trail Blazers Quote Share this post Link to post Share on other sites