Gandalf 3 Posted December 20, 2007 15:00, (-21)Spartak Moscow Region - Lotos Gdynia, tip 1, @1.962, Pinnacle, 7/10 Utakmica 7. kola, C skupine Eurolige za Quote Share this post Link to post Share on other sites
El Presidente 0 Posted December 20, 2007 (edited) MasseyJ(-14,5+)-Ari-LeM 1 @ 1,80 @ 20,30h @ SuperSport Naravno da ovaj kratki osvrt na igrače nebi bio potpun bez Masseya. On je u odnosu na početka sezone jako pao u formi i tako već 3 utakmice nije zabio više od 14 koševa (13,13,10), a i šut ga je potpuno napustio. Uza sve to večeras igra protiv obrane kojoj je u prvoj utakmici zabio samo 7 koševa što je uvjerljivo najmanje od njega ove sezone. Razlog tome je što u ekipi Le Mansa ima nekoliko igrača koji su načinu igre slični njemu, ekipa je jako skočna i igraju dosta solidnu obranu i ne dopuštaju toliko skokova kao primjerice Cibona. Massey prosječno zabija 15,8 koševa za 32 minute koliko u prosjeku igra. U večerašnjoj tekmi trebao bi ga čuvati Clancy, a on je gotovo isti tip igrača kao i Massey. Još jedna stvar koja je jako va Edited December 20, 2007 by El Presidente Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted December 20, 2007 Cleveland-LA Lakers 1 1,95 Ovaj par se jednostavno mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted December 21, 2007 2:05 Cleveland Cavaliers - Los Angeles Lakers Tip: 2 , 1.73 @ BWin Definitivno nezahvalna utakmica za prognozirati, slične dvije ekipe, bazirane na formi pojedinca. Kobe Bryant i LeBron James, dva najbolja strijelca lige, biti će ključni faktori za večerašnji ishod. Meni osobno Kobe djeljuje kao bolji igrač, i iz toga razloga Lakersi imaju 4 pobjede više od domaćina.Ovo je 50-50 utakmica, odlučiti će nijanse i mislim da je u prednosti ona ekipa koja je u boljoj formi a to su LA Lakersi koji imaju 2 uzastopna trijumfa.U lanjskim me Quote Share this post Link to post Share on other sites