Jump to content

Recommended Posts

Posted

pozdrav ljudi i sretno svima,sve najbolje u novoj godini........sta mislite za danas partizan dali je 2.kvota je prejaka...njih ce pustiti partizan kao i prosle godine.

Posted

nešto sam večeras pregledavao novine od prethodnih dana i u večernjaku od 27.12 im reklama za bet-club org! Dwiz to si ti sredio?

Posted

pogledajte postove od 2006. tamo 6-7 mjesec...pisalo se dosta u live-u...dok su kova i eagle1313 bili tu...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif

Posted (edited)

Malo je kasno za neke analize..

ali evo dva tri para tenisa za koja mislim da bi mogla proci ;)

Spadea - Zverev .. 2. kolo Adelaide-a

Spadea je u 1. kolu u tri seta prosao Grosjeana koji i nije u nekoj formi, a ljevoruki Zverev lagano u 2 seta Mayera.

Granville/Uhlirova - Muller/Strycova..

ovo je prvenstveno tip kontra Muller koja je ocito samo nastavila niz losih igara od prosle godine

i jedno meni vrlo vjerojatno iznenadjenje Krajicek i Erakovic kontra Tu i Loit..

Od ove cetvorke jedino se Erakovic nasla u 2. kolu u singlu..

i mozda bi to mogao biti mali minus ovom paru jer svoj susret sa Zvonarevom igra prije meca parova..

Ali u svakom slucaju mislim da bi mogle iznenaditi ;)

Edited by m&m
Posted

Nekih promjena će morati biti definitivno, jer većina ovdje dolazi samo zbog natjecanja i ne sudjeluju u radu foruma.

nešto sam večeras pregledavao novine od prethodnih dana i u večernjaku od 27.12 im reklama za bet-club org! Dwiz to si ti sredio?

???

Mo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...