eKICh 0 Posted January 2, 2008 evo ako bude u postocima više za promijene nekie i ideje i više od 20 glasova sveukupno onda izjašnjavam svoje prijedloge!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 2, 2008 Ja sam ostavio svoj glas! Naravno da sam za prijedlog...10 glasova više je dovoljno Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 2, 2008 Naravno,ja sam za! Ovaj site i forum fantasticno izgledaju..istina samo ga ova natjecanja dr Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 2, 2008 a tko je to glasovao za "Ne" ?? Mogao je barem obrazlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 2, 2008 Da bas ako smo mi mogli reci zasto DA onda je i taj neko mogao reci zasto NE jbla ga općina... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 2, 2008 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted January 2, 2008 pa zato što ima i takvih kojima je i ovako dobro jer igraju samo natjecanja i nije ih briga za ostalo pa se prave pametni!! e baš me zanima to je to glasoval za ne?? ako ima hrabrosti nek se javi i obrazlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 2, 2008 ..uostalom ko zna di je taj netko..vjerojatno je pustio glas i odpedaliro s foruma nakon sto je postavio parove na dotična natjecanja.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 2, 2008 (edited) eKICh odlicno pitanje! Poboljsanje Bet-cluba u kojemu smislu? Ako se misli na dizajn onda je moj odgovor definitivno NE. Nacu sada navoditi forume ali oni koji su u dizajnerskom smislu puno losiji od ovoga su puno kvalitetniji (zna maher jedan u kojemu je on mod, znas i ti eKICh u kojemu sudjelujes) puno su losiji od ovoga ako se gleda dizajn ali se drugacije radi. Evo neka eKICh potvrdi za forum na kojemu se pise svaki dan da natjecanje na njemu nema cak ni nagrade a ljudi ipak salju parove, da se na tom forumu u liveu svaki dan nadje preko 80-ak postova koji nisu pisani bez veze,analiza ima iako ne postoji natjecanje u analizama izuzev sada Bo Edited January 2, 2008 by littlepimp Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 2, 2008 (edited) Ovaj post sam slucajno poslao pa brisite http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Edited January 2, 2008 by littlepimp Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted January 2, 2008 Istina litllepimp sve si tocno naveo i rekao,stvarno ne znam u cemu je stvar forum i dizajn je igledom jedan od najboljih ako ne i najvolji koji sam ikad vidio..a isve ima svoju svoju rubriku(npr. nogomet,hokej,tenis...) i ne vidim razloga zasto se ne piše,svaka čast ojedincima koji nas počaste sa pokojom analizom. Trebalo bi se ovdje dosta toga raspravit i bilo bi dobro da sto vise clanova posjeti ovaj topic i iznese neka svoja misljenja jer stvarno ne vidim razlog zasto ovaj forum ne bi bio kompletno aktivan kao i ti "drugi".. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted January 2, 2008 Mene zanima na koji nacin poboljsanje pa bi molio Dwiza da mi odgovori?! Pozdrav http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif U svakom slučaju misli se na poboljšanje same kvalitete i sadr Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted January 2, 2008 U svakom slučaju misli se na poboljšanje same kvalitete i sadr Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted January 2, 2008 eKICh odlicno pitanje! Poboljsanje Bet-cluba u kojemu smislu? Ako se misli na dizajn onda je moj odgovor definitivno NE. Nacu sada navoditi forume ali oni koji su u dizajnerskom smislu puno losiji od ovoga su puno kvalitetniji (zna maher jedan u kojemu je on mod, znas i ti eKICh u kojemu sudjelujes) puno su losiji od ovoga ako se gleda dizajn ali se drugacije radi. Evo neka eKICh potvrdi za forum na kojemu se pise svaki dan da natjecanje na njemu nema cak ni nagrade a ljudi ipak salju parove, da se na tom forumu u liveu svaki dan nadje preko 80-ak postova koji nisu pisani bez veze,analiza ima iako ne postoji natjecanje u analizama izuzev sada Bo Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted January 2, 2008 Ok http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Vidis to je ono sto sam ja bio rekao samo eagle_1313 jer sam se bojao da ce me ostali popljuvati. Rekao sam mu da bi bilo najbolje kada bi se sva natjecanja premjestila u zatvoreni dio foruma jel bi se onda ljudi trudili uci u zatvoreni dio pa bi sudjelovali a sada ce se napraviti ista stvar samo sto nece biti zatvorenig foruma nego 100 postova. Uglavnom podrzavam ovu ideju i dajem prijedlog da minimum bude 250 postova a ne 100 mo Quote Share this post Link to post Share on other sites